Stokke

Stokke Steps Matstol inkl. Babysitter, White/Natural/Grey Clouds

Fri frakt
7 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

7 KVAR
3 720 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 499 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Steps™ från Stokke är en matstol som växer tillsammans med ditt barn. Stolen har en stilren, skandinavisk design och är tillverkad i massiv bok och polypropen. Den rymliga sitsen i kombination med den rundade ryggen ger optimal komfort och stöd. Fotstödet är justerbart i höjd och är enkelt att montera utan verktyg.

Babysittern har en mjukt vaggande rörelse som ger ro åt ditt barn och har flera sittlägen som kan anpassas efter just ditt barns vikt och behov. Ditt barn sitter säkert i babysittern tack vare den kraftiga ramen och fempunktsselen. Med följer även ett babyinlägg som ger extra stöd och komfort för nyfödda.

Babysittern har en avtagbar leksaksbåge där du kan hänga barnets favoritleksak. Du kan enkelt fälla ihop babysittern för smidig förvaring och transport. Kan även enkelt monteras på Steps™ för att kunna delta i alla måltider med familjen.

Köp till några av Steps™ andra praktiska tillbehör för att skapa en unik matstol som passar just din familjs behov.

Maxvikt: 80 kg.

Mått:
Stol: H71 x L61 x B43 cm.
Babysitter: H80 x L55 x B11 cm.

Art:  909699

Kundbilder

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensionerna som syns på sajten kommer från konsumenter som köpt den produkt som recenseras. Det gör Jollyroom med stöd av Trustpilots verifieringsverktyg som du kan läsa mer om här.