Fri frakt Oeko-Tex
BabyBjörn Active Bärsele, Svart/Röd
BabyBjörn Active Bärsele, Svart/Röd
BabyBjörn Active Bärsele, Svart/Röd
BabyBjörn Active Bärsele, Svart/Röd

BabyBjörn Active Bärsele, Svart/Röd

Alltid lågt pris!
1 099 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Babybjörn Bärsele Active är en rejäl bärsele, perfekt för dig som lever ett aktivt vardagsliv. Extrautrustad med ett justerbart ryggstöd som ger bekväm stadga i ländryggen och hjälper till att avlasta axlarna. Utvecklad i samarbete med medicinsk expertis för att vara optimal för det nyfödda barnet. Lätt att ta på och av på egen hand. Alla justeringar görs bekvämt på framsidan. Framdelen kan öppnas helt så att du kan lyfta ur barnet utan att väcka det. Ger rätt stöd åt barnets huvud, rygg och höfter redan från födseln. Huvudstödet är justerbart och kan vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt när hon eller han är lite äldre och kan hålla huvudet uppe själv.

Ålder: Från nyfödd (minst 3,5 kg och 53 cm) upp till 12 kg.
Material: Bomullsmix: 60% bomull och 40% polyester. Mesh: 100% polyester. Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.
Tvättråd: 40°.

Färg: Svart/Röd.

Svårt att välja bärsele? Gör BabyBjörns test och finn rätt bärsele för dig och ditt barns behov. Följ länken nedan:

http://www.babybjorn.se/barseleguide/

Se även Babybjörns övriga sortiment för barn och baby:
Babybjörn resesängar
Babybjörn bärselar
Babybjörn babysitters
Babybjörn mata
Art: 109399

Videoklipp

Varumärke

BabyBjörn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av BabyBjörns barnprodukter. BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag men deras produkter finns idag över hela världen. BabyBjörn strävar efter att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år. Hos oss finns allt från BabyBjörns bärselar och resesängar till deras babysitters.

Se mer från BabyBjörn »