Babybjörn One Air Mesh Bärsele, Vintage Rose
Babybjörn One Air Mesh Bärsele, Vintage Rose
Babybjörn One Air Mesh Bärsele, Vintage Rose
Zooma

Du kanske också gillar

BabyBjörn

Babybjörn One Air Mesh Bärsele, Vintage Rose

Fri frakt
4 KVAR
4 KVAR
1 849 kr
Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

BabyBjörn Bärsele One Air Mesh är en multifunktionell bärsele för mage och rygg som ger rätt stöd för det växande barnets huvud, rygg och höfter. Det finns fyra olika sätt att bära barnet på mage och rygg – det är enkelt och bekvämt i alla lägen. Selen har ett särskilt läge för nyfödd, möjlighet till inåtvänt och utåtvänt bärande samt ryggbärande.

BabyBjörns bärsele One ger maximal komfort för både bärare och barn. Justerbar design gör det möjligt att anpassa selen så att den sitter bra på just dig. Rejält vadderade axelband och avlastande midjebälte.

Bärselen kan användas länge. Direkt från födseln (min 3,5 kg) utan något spädbarnsinlägg och ända upp till ca 3 år (max 15 kg). Utvecklad i nära samarbete med barnläkare, precis som BabyBjörns övriga bärselar.

One är enkel att använda själv i alla lägen. Den har ett särskilt höjdläge för att du ska bära din nyfödda på bästa sätt – högt upp på bröstet i inåtvänd position, hjärta mot hjärta. Från ca 4 månader används det nedre höjdläget och då kan du bära både inåt- och utåtvänt. Från 12 månader kan du också bära på ryggen. Det är enkelt och säkert att sätta barnet på ryggen utan hjälp.

Med Bärsele One får du och ditt barn total komfort under hela användningstiden. Genomtänkt ergonomisk design med avlastande midjebälte och vadderade, formsydda axelband. Mjukt och skönt för ditt barn med vadderad sits, utåtvridna sömmar och justerbar bredd för benställningen. Dessutom stadigt och justerbart huvudstöd som kan vikas ner när barnet bärs utåtvänt.

Rekommenderad ålder: 0-3 år. Min 3,5 kg/53 cm - max 15 kg/100 cm.
Obs! Min. ålder utåtvänt läge: 5 månader. Maxvikt i utåtvänt läge: 12 kg.

Mesh är ett svalt nättyg som andas och torkar snabbt efter tvätt.
Alla material i Air One är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på och garanterat fria från hälsofarliga ämnen. Uppfyller kraven för Oeko-Tex Standard 100, Klass 1 för babyprodukter.

Huvudmaterial: 60 % bomull, 40 % polyester.
Foder: 100 % bomull.
Insida midjebälte: 100 % polyester.
Skötselråd: Maskintvätt 40°C. Tvättas separat. Använd ett skonsamt tvättmedel utan blekmedel.

BABYBJÖRN Bärsele One är testvinnare i Råd & Röns bärseletest i nr 3/2014.
One fick även utmärkelsen "Enkel och smidig" i Bäst-i-tests stora test av bärselar 2016. Läs mer på Bäst-i-test.se

Babybjörn har många olika bärselar att välja mellan. För att hjälpa till i ditt val har Babybjörn tagit fram en guide som jämför alla deras modeller. Se här!

Art: 745608

Kundbilder

Videoklipp

Du kanske också gillar