Oeko-Tex
BabyBjörn Original Classic Bärsele, Svart
BabyBjörn Original Classic Bärsele, Svart
BabyBjörn Original Classic Bärsele, Svart
BabyBjörn Original Classic Bärsele, Svart
BabyBjörn Original Classic Bärsele, Svart

BabyBjörn Original Classic Bärsele, Svart

1 Omdömen
Alltid lågt pris!
599 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Babybjörn Bärsele Original Classic är en bekväm och lättanvänd bärsele som går utmärkt att använda både inomhus och utomhus. Utvecklad i samarbete med medicinsk expertis för att vara optimal för det nyfödda barnet.

Bärselen är lätt att ta på och av på egen hand. Alla justeringar görs bekvämt på framsidan. Framdelen kan öppnas helt så att du kan lyfta ur barnet utan att väcka det. Ergonomiskt formgiven. Ger rätt stöd åt barnets huvud, rygg och höfter redan från födseln. Huvudstödet är justerbart och kan vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt när hon eller han är lite äldre och kan hålla huvudet uppe själv.

Upprätt position:
Bärsele Original passar din baby direkt från födseln och är anatomiskt anpassad efter ditt växande barn. Den upprätta positionen håller andningsvägarna fria och ger dig trygg uppsikt över andningen.

Fria armar och ben:
I bärsele Original har barnet gott om utrymme att röra armar och ben fritt. På så sätt tränar ditt barn musklerna, motoriken och balansen.

Liten och enkel att använda:
Under den första tiden i sitt liv behöver din baby mycket fysisk närhet, dag som natt. Då är Bärsele Original ett perfekt val. Du kan ta på och av bärselen utan hjälp, praktiskt när du nattar ditt barn. När ditt barn har somnat i bärselen kan du enkelt lägga ner barnet. Öppna bara sidolåsen så att bärselens framdel öppnas helt.

Det viktiga huvudstödet:
Tänk om ditt huvud utgjorde en tredjedel av din totala kroppsvikt! Så är det för nyfödda. Ett nyfött barn är inte starkt nog att hålla huvudet upprätt själv utan behöver ordentligt stöd under de första fem månaderna. Liksom alla våra bärselar har denna ett rejält huvudstöd som går att justera för att ge ditt barn precis rätt stöd för huvud och nacke.

Ger viktig närhet och kontakt:
Bärsele Original hjälper dig att få den viktiga närheten och underlättar anknytningen till ditt nyfödda barn. Du bär barnet högt upp på bröstet och vänd mot dig, hjärta mot hjärta. Värmen från din kropp och det välbekanta ljudet av ditt hjärta och din röst gör din baby trygg och lugn. Samtidigt lär du dig att se och tolka ditt barns behov.

Bekvämt och säkert på ett ögonblick:
Utformad med endast ett fåtal spännen att knäppa för att den ska sitta bekvämt och säkert. Spännen är färgkodade och klickar tydligt när du har knäppt dem rätt. Bärselen är enkel att justera för att få rätt passform. Bekvämt när du och din partner turas om att bära.

Möjlighet att bära utåtvänt:
BabyBjörn rekommenderar att du bär ditt barn inåtvänt, med ansiktet vänt mot dig, upp till minst 5 månader. Då är barnets nacke, rygg och höfter tillräckligt stabila och du kan börja växla mellan att bära inåtvänt och utåtvänt. Att få möta den spännande världen med ryggen tryggt vilande mot mammas eller pappas bröst brukar väcka stor förtjusning hos de flesta små, och är ett säkert sätt att ta del av två världar samtidigt.

Utvecklad med barnläkare:
Den här produkten är utvecklad i nära samarbete med barnläkare. BabyBjörn samarbetar med internationellt ledande barnläkare, barnmorskor och barnpsykologer. Deras medicinska expertkunskaper är oerhört viktiga under arbetet med att utveckla nya produkter och BabyBjörn släpper aldrig ifrån sig en produkt utan att ha fått deras godkännande.
Tvättråd: Maskintvätt 40° C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte. Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

Maxvikt: Från 3,5–11 kg.

Babybjörn har många olika bärselar att välja mellan. För att hjälpa till i ditt val har Babybjörn tagit fram en guide som jämför alla deras modeller. Se här!
Art: 109391

Videoklipp

Varumärke

BabyBjörn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av BabyBjörns barnprodukter. BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag men deras produkter finns idag över hela världen. BabyBjörn strävar efter att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år. Hos oss finns allt från BabyBjörns bärselar och resesängar till deras babysitters.

Se mer från BabyBjörn »

Omdömen

  • 2015-10-09
    Denna är sådär för ryggen. Finns andra fabrikat och modeller som är bättre för oss med ryggproblem. Jag kan inte använda denna länge innan jag får ont. Men sonen gillar den mycket!