Fri frakt -26%
Ergobaby Startpaket, Galaxy Grey + Babylonia Bärsjal, Svart
Ergobaby Startpaket, Galaxy Grey + Babylonia Bärsjal, Svart
Ergobaby Startpaket, Galaxy Grey + Babylonia Bärsjal, Svart

Ergobaby Startpaket, Galaxy Grey + Babylonia Bärsjal, Svart

1 399 kr 1 898 kr Du sparar: 499 kr (-26%)
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Ergobaby Startpaket Original Easysnug är ett paket som innehåller en Original bärsele med ett matchande EasySnug spädbarnsinlägg från Ergobaby. Bärselen är designad för att ge ditt barn en ergonomisk sittposition. Höftbältet och axelremmarna är vadderade och fördelar barnets vikt jämnt mellan höfterna och axlarna. Bärselen har en integrerad justerbar sovhuva som stödjer barnets huvud och skyddar mot sol och vind.

Axelremmarna är vadderade med 2,5 cm premiumskum med hög densitet och är expanderbara. Höftbältet är vadderat med 0,6 cm EVA-skum med hög densitet och mäter från 60 – 140 cm. Det finns en stor ficka med dragkedja för förvaring av plånbok, nycklar och mobiltelefon. Det finns även en liten ficka för att förvara sovhuvan.

BabyBjörn Bärsele One är en ergonomisk bärsele med maximal komfort för både bäraren och barnet. Justerbar design gör det möjligt att anpassa selen så att den sitter bra på just dig. Rejält vadderade axelband och avlastande midjebälte.

Babylonia Tricot-Slen Eko Svart är en lång elastisk bärsjal som kan användas för barn mellan 3,5 kg - 15 kg. Många olika bärpositioner inklusive amningsposition. Material: 100 % ekologisk och Öko Tex 100-certifierad bomull. En storlek passar alla. Tvättas i maskin 40°C. Finns i flera färger.

Klicka dig in på de separata produkterna för att läsa mer om deras funktioner och egenskaper!
Art: 902341

Varumärke

Ergobaby

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Ergobaby bärselar. Ergonomiska bärselar som skyddar både dig och ditt barn. En ergonomisk bärsele främjar en korrekt sittställning för barnets höft, bäcken och rygg. Vi har alla Ergobaby bärselar tillsammans med alla tillbehör från Ergobaby

Se mer från Ergobaby »