Du kanske också gillar

Baby K'tan Bärsjal, Eggplant/Lila
Baby K'tan Bärsjal, Eggplant/Lila
Baby K'tan Bärsjal, Eggplant/Lila
Baby K'tan Bärsjal, Eggplant/Lila
Baby K'tan Bärsjal, Eggplant/Lila
Zooma

Andra köpte också

Du kanske också gillar

Baby K'tan

Baby K'tan Bärsjal, Eggplant/Lila

2 KVAR
Välj storlek
2 KVAR
669 kr
Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Baby K’tan Bärsjal är en mjuk bärsjal i naturlig bomull. Den har en innovativ design som är en korsning mellan bärsjal och bärsele: Den erbjuder både bärsjalens och bärselens fördelar och positioner samt mer därtill. Baby K’tan är mjuk och lätt att använda, och låter dig bära ditt barn i fem olika bekväma positioner: NEWBORN KANGAROO, HUG, ADVENTURE, EXPLORE och HIP.

Baby K’tan bärsjal är tillverkad i mjuk, 100 % naturlig bomull som andas och är fri från azofärgämnen. Den är slitstark och hållbar nog att bära ditt barn upp till 16 kg. Materialet skapar en bekväm och säker ficka för barnet och den extra delen tyg som medföljer ger säkerhet till ditt barn och stöd för din rygg och dina axlar. Sjalen består av två slingor tyg som är sammansatta med ett justerbart stödjande band i ryggen. Trä de två slingorna över huvudet och runt halsen likt ett halsband. Lyft därefter ena armen genom en av slingorna och den andra armen genom den andra slingan. Som att sätta på sig en t-shirt. Färdigt!

- Inga obekväma spännen, ringar eller blixtlås m.m.
- Inget obekvämt skrymmande tyg
- Inga vikningar eller komplicerade instruktioner
- Kan tvättas i maskin och torkas i torktumlare
- Kommer förpackad i sig själv för praktisk förvaring

Baby K’tan erbjuds i storlekarna XS, S, M, L och XL. Normalt motsvarar storlek för Baby K’tan den storlek som används i t-shirt. Ålder eller vikt på barnet har ingen betydelse för storleken på bärsjalen. Om du ligger mellan två storlekar bör du välja den mindre, då bärsjalen är tänkt att sitta tight. Om du är gravid, utgå från storleken du hade innan graviditeten.

Studier har visat att användandet av bärsjal är fördelaktigt vad gäller anknytningen mellan förälder och barn, och för barnets utveckling. Små barn som bärs i bärsjal är vanligtvis mer tillfredsställda, mindre kinkiga och mindre benägna att uppleva kolik.

Uppfyller ASTM och CPSC standarder.

Mått: 90 x 275 x 220 cm.
Viktkapacitet: 3,5–16 kg.

Material: 100 % bomull.
Tvättråd: Kan tvättas i maskin.

Färg: Lila.

Art: 706129

Kundbilder

Andra köpte också

Du kanske också gillar