Bäst i test Fri frakt
Brio Matstol Sit Red/White
Brio Matstol Sit Red/White

Brio Matstol Sit Red/White

Alltid lågt pris!
1 495 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Brio Matstol Sit är stolen som växer i takt med ditt barn. Med sitt- och fotplatta som kan justeras vid behov, och en lätthanterlig bygel är den lika lätt och säker att använda genom barnets alla åldrar. De rundade benen är inte bara sköna för ögat, utan gör också stolen mycket stabil. Design med hjärta och hjärna, skapad av Fredrik Mattson för Brio. En önskepresent till dopet, namngivningen eller första födelsedagen. Bygel, bricka och dyna säljs separat. Rekommenderas från ca 6 månader.

Den moderna designen bär klassiska drag och är framtagen för att hålla i många år och sitta bekvämt i. Den är ergonomisk för barn såväl som vuxen. Sitsen är lätt att justera och benen lätta att montera. Säkerhetsbälte medföljer.

I ett test utfört av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) i samarbete med Testfakta 2012 fick BRIO Sit ”Bäst i test” och även 2008 fick Sit bästa betyg av SP i samarbete med Vi Föräldrar och Norska TV2 hjelper deg.

Sit är lätt att montera och enkel att bygga om till den typ av stol man behöver. Med enkla grepp blir BRIO Sit en juniorstol som håller! Tål en maxvikt på 100 kg.

Rek. ålder: 6 månader.
Sittmått: 56 x 46 x 84 cm.
Vikt: 8,0 kg.

Färg: Red/White.
Art: 138552