Mössor

När det är kyligt om huvudet gör en varm mössa stor skillnad! Hos Jollyroom kan du hitta den perfekta vår-, höst- eller vintermössan till ditt barn och baby. Vi har barnmössor och babymössor i ett flertal härliga material och färger! Här hittar du exempelvis populära stickade mössor, mössor med öronlappar, synliga reflexmössor, tunna trikåmössor och hjälmmössor för baby!
498 träffar.

Mössor till barn
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! När den kallaste kylan kommer är det bra att ha alla ytterkläder redo för barnen och det underlättar om man är väl förberedd innan den första snön faller. Det är viktigt att hitta en bra barnmössa när det är kallt ute eftersom både stora och små barn riskerar att snabbt bli nedkylda om huvudet blir kallt. En varm och mysig mössa kan förhindra kalla öron och skydda vått hår – några bidragande faktorer till både förkylningar och öroninfektioner. Lika viktigt är det att ditt barn tycker om sin mössa så att den sitter på plats under aktiva lekar utomhus. Att välja en häftig mössa med snygga detaljer och mönster gör användandet lite roligare.  


Bra och billiga mössor hos Jollyroom
Vi är och förblir Nordens största återförsäljare av ALLT för barn och spädbarn, så naturligtvis har vi också ett stort sortiment och ett varierat urval av alla slags kläder, hattar, mössor och kepsar – allt för att du ska kunna hitta den perfekta mössan för just ditt barn, som ni båda kommer älska. Vi har funktionella, vindtäta, sköna mössor med detaljer som gör skillnad. Här kan alla hitta en favorit!

Här finner du allt från tunna mössor i bomull anpassade för heta sommardagar, till värmande mössor för lek i snön. Oavsett om du letar efter något för årets kallaste årstid eller en tunnare modell för varmare månader, så har vi en mängd alternativ att erbjuda. Välj mellan snygga och populära varumärken som DidriksonsTicket To HeavenTiny TreasureJohaReima och Lindberg.