En fleecetröja är det perfekta plagget för utflykten och promenaden i skogen. Här finner du snygga och funktionella fleecetröjor för barn i alla åldrar i en mängd olika härliga färger och modeller. Bläddra bland fleecetröjor från varumärken som Helly Hansen, Bergans, Roxy och Mikk-Line och hitta just ditt barns nya favorit!
40 träffar.

Fleecetröjor till barnen
I mellansäsongerna, vår och höst, får vi troligtvis uppleva den där växlande väderleken som ligger någonstans i gränslandet mellan kyla och värme. Det där vädret som är omöjligt att klä sig till och som gör att man måste bära en massa olika klädesplagg till och från skolan eller förskolan. Det kan dock hjälpa litegrann att satsa på en fleece till barnen. En mysig fleecetröja är ett perfekt plagg att ha i garderoben. Fleece är nämligen ett material som är både bekvämt och funktionellt – det har dessutom unika temperaturreglerande egenskaper!

Massor av fleecetröjor på Jollyroom 
Är du ute efter fleece till barnen har du kommit rätt! Ta gärna en titt på vårt stora fleece-sortiment. Här hittar du härliga fleecetröjor från bra och populära varumärken som 8848 Altitude, Didriksons, LEGO Wear, Lindberg och Paw Patrol bara för att nämna ett fåtal. Om en fleecetröja inte riktigt räcker för att hålla värmen, så har vi massor av härliga fleeceställ med kompletterande fleecebyxa för kyliga vinterdagar.

Är du ute efter något ytterligare till barnen, ullkläder exempelvis, då ska du kolla in vår kategorisida under barnkläder. Här har vi verkligen allt! En overall kanske? Eller en fin body till den allra minsta? Inga problem! Glöm inte heller att du får prisgaranti på Jollyroom. Så när du köper en fleecetröja, eller något annat, till ditt barn kan du vara säker på att du får den till ett bra pris!