Här hittar du varma och mysiga ullunderställ till barn i alla åldrar. Vi på Jollyroom vet att det är viktigt att klä sig varmt under vintern och har därför ett stor utbud av underställ och långkalsonger av ull eller merinoull.
80 träffar.

Ullunderställ för de riktigt kalla vinterdagarna

När vintern kommer och kylan blir påträngande ska inte ditt barn frysa. Därför är det viktigt att klä dem i varma kläder under vinterhalvåret. Då är ett ullunderställ det perfekta plagget! Ull är ett naturmaterial med hög andnings- och absorberingsförmåga som håller inne värmen samtidigt som fukten transporteras ut genom plagget.


Hitta ditt barns nya underställ för vintern på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du ett stort sortiment av ullunderställ i flera färger, mönster och modeller. Här finner du underställ i ull för nyfödda upp till barn på 12 år. Om du letar efter fler produkter i ull kan du ta en titt bland våra ulltröjor, ullstrumpor, ullaccessoarer, ullbodys och -sparkdräkter.

När du handlar på Jollyroom kan du alltid känna dig trygg eftersom vi har prisgaranti på alla våra produkter och 365 dagars öppet köp. Välkommen in!