Barnjackor

Med rätt jacka kan ditt barn leka ute året runt utan att bli kall eller blöt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av barnjackor för alla väder. Välj mellan allt från svala vår- och sommarjackor till vind- och regntåliga höstjackor och multifunktionella vinterjackor
599 träffar.

Hitta din barnjacka på Jollyroom

Det har aldrig varit enklare att hitta den perfekta barnjackan, vilken årstid som än råder. Bläddra bland vårt breda urval av högkvalitativa barnjackor, designade för att hålla dina små ombonade och moderiktiga oavsett väder. Jollyroom är rätt plats att leta på när det gäller att utrusta dina barn med funktionella och hållbara ytterkläder som uppfyller kraven på energisk lek och familjeäventyr.

På Jollyroom förstår vi hur dynamiska dina barns behov är för varje säsong, och det är därför erbjuder vi kända varumärken som Didriksons, Petite Cherié Atelier, Nordbjørn och Lindberg. Dessa märken representerar toppen av design och tillförlitlighet, så oavsett om du letar efter en isolerad parka, en vattentät skaljacka eller en lätt vindjacka kan du vara säker på att hitta en jacka som uppfyller alla krav.

Vilken jacka för vilken säsong?

Med ett år som bjuder på en mängd olika väderomslag kan det vara lite av ett pussel att veta vilken barnjacka som är lämplig för varje säsong. Men med vår snabbguide till val av jacka för olika säsonger kan vi underlätta i förvirringen!

  • Vintern kräver den högsta isoleringsnivån. Sök bland vinterjackor som har egenskaper så som dun- eller syntetisolering, vattentätt tyg och svetsade sömmar. Avtagbara huvor, reflekterande detaljer för mörkare dagar och muddar som håller snön borta är extra fördelar för en vinterjacka som ska hålla ditt barn varmt under säsongens alla upptåg från snöbollskrig till pulkaåkning. 

  • När temperaturen stiger och våren börjar blomma är värme fortfarande en nödvändighet, men rörlighet och andningsförmåga blir också en viktig aspekt. Vårt utbud av vårjackor är ofta tillverkade i lättare material med vattenavvisande egenskaper och bra andningsförmåga för att klara vårregn och samtidigt möjliggöra ohämmade äventyr.

  • Sommaren kräver kanske inte så tunga kläder, men en lätt barnjacka för sommaren kan ändå behövas för lägereldar på kvällen eller strandutflykter. Dessa jackor andas, torkar snabbt och ger skydd mot UV-strålar utan att vara för varma. 

  • Hösten, en övergångsperiod, kräver anpassningsförmåga. Vårt sortiment av höstjackor kombinerar ofta elementen från både vinter- och vårjackor - mysigt foder i kombination med lättare vikt, vilket ger komfort när barnen hoppar i lövhögar eller ger sig ut under friska skolmorgnar. Här börjar huvor, fleecefoder och reflekterande detaljer bli en viktig aspekt igen. 

Oavsett årstid ser Jollyroom till att du har tillgång till de bästa barnjackorna på marknaden med inte bara funktionalitet utan också en oslagbar stil. Låt inte vädret avgöra vad som är roligt - med rätt jacka för varje årstid kan du ta vara på varje ögonblick utomhus!