Hoppekids

Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160 inkl Säkerhetsskena, Vit

Fri frakt
6 KVAR
6 KVAR
1 999 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160cm Vit inkl. Säkerhetsskena är ett komplett set med de delar ur Hoppekids serie som behövs för att göra ditt barns juniorsäng säkrare med hjälp av säkerhetsskena. I setet ingår Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160cm och Hoppekids Säkerhetsskena Juniorsäng Basic 70x160cm.

Hoppekids Juniorsäng Basic 70x160cm Vit är en praktisk dagbädd av hög kvalitet och flexibilitet, passar utmärkt till barnrummet för att anpassa den efter ditt barns behov och önskemål. Sängen har flera olika uppbyggnadsalternativ med praktiska tillbehör som kan köpas separat. Denna barnsäng kan byggas ut till en medelhög säng med rutschkana eller praktiska sänglådor/extrasäng för att spara utrymme, dessa tillbehör köpes separat. Sängen levereras med en ribbotten vilket ger en god natts sömn och förlänger hållbarheten och komforten på din madrass.

Hoppekids Säkerhetsskena Juniorsäng Basic 70x160cm Vit är en sänghäst för ökad säkerhet till Hoppekids Juniorsäng Basic 70x140/160 cm. Fästes enkelt på sängen för att inte barnet ska trilla ur sängen.

Hoppekids produkter är tillverkade i långsamt växande furu. Speciellt för denna miljövänliga och naturliga råvara är dess unika ojämnheter, små sprickor, kvistar, färgskillnader och vridningar. Sängen är vitmålad men kvistar kan bli synliga. Lacken är tillverkad på en naturlig bas vilket gör att kådan läcker ut – ett bevis på att det är rena naturmaterial som använts.

- Svanenmärkt och FSC-certifierad.
- Flera praktiska tillbehör för att bygga ut sängen kan köpas separat.

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Material: Furu.

Mått säkerhetsskena: L106 x H30 x B5,2 cm.

Mått juniorsäng basic:
Bäddmått: B70 x L160 cm.
Yttermått: B78 x L168 x H56 cm.
Höjd under säng: 20 cm.
Madrasshöjd enligt säkerhetsstandard: 9 cm.

Maxbelastning: 100 kg.

Färg: Vit.

OBS! Madrass köpes separat.

Art: 900925

Kundbilder