-74%

Kids Concept Bäddset 70x80 Barnkammaren, Mint

79 kr 299 kr Du sparar: 220 kr (-74%)
Slut Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Kids Concept Bäddset V/V Barnkammaren, Mint är ett fint 2-delat påslakanset till vaggan eller vagnen som ingår i den exklusiva sammarbetskollektionen mellan Kids Concept och Bonnier. Bäddsetet är vändbart med två olika mönster, stjärnor på den ena sidan och sicksackmönster på den andra för att kunna mixa och matcha efter humör.

Detta bäddset ingår i den fina och inspirerande sammarbetskollektionen mellan Kids Concept och Bonnier Carlsen för att fira Barnkammarboken som fyller 25 år. Designserien består av fina möbler och inredningsdetaljer i pastellfärger. Syftet med kollektionen är att bidra till att stimulera barns läsande och hjälpa till att göra böcker lättillgängliga i barnkammaren.

Barnkammarböckerna har totalt sålt i mer än en miljon exemplar. I april 2016 kommer nästa barnkammarbok; Den sjungande Barnkammarboken.

Mått:
Täcke: 70 x 80 cm
Kudde: 38 x 55 cm

Material: Bomull

Tvättråd: 60 °C

Motiv: Stjärnor/Sicksack

Färg: Mint/Vit
Art: 594064

Varumärke

Kids Concept

Kid’s Concept erbjuder egendesignade leksaker, barnmöbler och barninredning i skandinavisk stil. Inred enkelt barnrummet med deras koncept där färger och produkter är utformade för att kombineras och skapa en lekfull miljö. 

Se mer från Kids Concept »