Emmaljunga

Emmaljunga Edge Duo S Duovagn AIR 2021 inkl. CabrioFix Babyskydd, Lounge Black

Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
12 497 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Emmaljunga Edge Duo S är en smidig, handgjord barnvagn som passar utmärkt för dig som vill ha en barnvagn som klarar flera olika livsstilar. Låter dig kombinera fritt mellan ligg- och sittdel, vilket gör att Edge har en lång användningstid.

Den bekväma, vändbara sittdelen är utrustad med frontbygel och fempunktssele så att ditt barn sitter säkert i vagnen. Suffletten har ett inbyggt insektsnät samt solskydd som enkelt fälls ner över sitsen. Du flyttar enkelt över suffletten mellan sitt- och liggdel beroende på vilken av dem du vill använda. Den har även ett ventilerande titthål i mesh som stängs med dragkedja.

Liggdelen har en ventilerande bottenplatta som förhindrar att ditt barn blir för varmt när hen är i vagnen. Plattan kan även fällas upp som ryggstöd. Den bekväma madrassen är uttagbar och klädseln är tvättbar.

När liggdelen inte är fäst på chassit kan den även användas som resesäng och har en praktisk, manuell vaggfunktion.

Utrustad med fyra terränganpassade, punkteringsfria hjul samt bra fjädring som ger jämn och bekväm körning på flera olika underlag. Det ergonomiska handtaget är klätt i svart konstläder och kan justeras i knäled. De svängbara framhjulen gör vagnen enkel att manövrera och de kan även låsas i en position om så önskas.

Du får även med Maxi-Cosis babyskydd CabrioFix (bas säljes separat). CabrioFix är ställbar i fem bekväma vilolägen, utrustad med trepunktssele, justerbart nackstöd och extra vaddering vid huvudstödet för extra stöd och komfort. Babyskyddet är även utrustad med ett integrerat sidoskyddssystem som ger det bästa skyddet för ditt barn vid eventuell sidokollision.

- Lång användningstid, passar för barn mellan 0–3 år
- Bekväm körkänsla
- Stabil design
- Lång användningstid
- Handgjord
- Terränganpassade hjul
- Punkteringsfria hjul
- Svängbara framhjul med lås
- Enkel att styra
- Justerbart handtag
- Detaljer i konstläder
- Rymlig varukorg
- Adaptrar medföljer

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art: 906648

Kundbilder