Cybex MELIO Duovagn, Ocean Blue
Cybex MELIO Duovagn, Ocean Blue
Cybex MELIO Duovagn, Ocean Blue
Zooma

Cybex

Cybex MELIO Duovagn, Ocean Blue

Fri frakt
2 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

2 KVAR
8 344 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt* över 499 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Cybex Melio är den perfekta barnvagnen för familjer i stadsmiljöer. Dess lätta chassi och kompakta storlek gör den enkel att manövrera i trånga utrymmen samt smidig att lyfta upp för trappor ifall det skulle behövas. Med Cybex nya, flexibla 4-in-1 travel system som låter dig använda vagnen direkt från födseln tills ditt barn helt har vuxit ur barnvagnar, vilket gör du enkelt kan lämpa den efter dig och din familjs behov.

Sittdelen är vändbar och är utrustad med en vadderad fempunktssele samt avtagbar frontbygel som ser till att ditt barn sitter både bekvämt och säkert i vagnen under hela promenaden. Melio fälls enkelt ihop till en kompakt storlek för enkel förvaring och har ett integrerat bärhandtag för smidig transport. Mjuk fjädring på bakhjulen och stötdämpande framhjul ger en mjuk, bekväm körning på flera olika underlag.

- Lättviktsdesign
- Vändbar sits
- Smidig och kompakt hopfällning
- Fällbart ryggstöd
- Justerbart handtag, knäled
- Fempunktssele
- Svängbara framhjul

Klicka dig in på respektive produkt för mer information.

Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar:
Jollyrooms Barnvagnsguide

Art:  910341

Kundbilder

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensionerna som syns på sajten kommer från konsumenter som köpt den produkt som recenseras. Det gör Jollyroom med stöd av Trustpilots verifieringsverktyg som du kan läsa mer om här.