-22%
Fri frakt

Thule Chariot Sport 2 Cykelvagn, Blue + Kit för Längdskidåkning & Vandring

12 399 kr 15 998 kr Du sparar: 3 599 kr (-22%)
Tillfälligt slut Bevaka produkt

Beskrivning

Thule Chariot Sport 2 är en aktivitetsvagn för två barn som är anpassad för både cykling, längdskidåkning, jogging och härliga promenader – perfekt för familjen med en aktiv livsstil!

Vagnen erbjuder allt det du behöver i en barnvagn och lite till. Den är enkel att fälla ihop, och tack vare det smarta Thule VersaWing-systemet är det lätt att snabbt växla mellan de olika aktiviteterna som vagnen är anpassad för. Den har också en handaktiverad skivbroms som ger större kontroll i brant terräng.

Chariot Sport 2 har en justerbar fjädring som ger bästa möjliga stötdämpning oavsett underlag och vadderade säten – allt för att dina barn ska få en så behaglig åktur som möjligt. Sittutrymmet är klimatreglerat med avtagbara fönster och solskydd med flera lägen. De två sätena kan dessutom lutas var för sig, så barnen behöver aldrig kivas om huruvida de vill sitta eller ligga ner – här får var och en bestämma själv hur hen vill sitta! Med varsin 5-punktssele sitter barnen dessutom säkert under hela resan.

Vagnen har ett generöst lastutrymme där ni kan packa allt för utflykten, men det är också enkelt att plocka bort lastutrymmet om du vill kunna ta ut stegen ordentligt när du joggar med vagnen.

Cykelkit och promenadkit medföljer + skidkit.

Vagnen kan användas med ett eller två barn.


Typ:Cykelvagn.
Vikt:15,9 kg.
Mått hopfälld (hjul av): -
Mått hopfälld:H37,5 x B76 x L85,5 cm.
Mått uppfälld:H89–112 x B80 x L121 cm.
Sits och rygg: -
Åldersrekommendation:ca 0,5–3 år (Från nyfödd med Thules Infant Sling).
Max belastning:15 kg per sits + 15 kg bagage.
Hjultyp:Luftfyllda.
Fronthjul:Svängbara (lås finns).
Antal hjul:2/3/4.
Justerbart handtag:Ja.
Vändbar sits:Nej.
Fällbar sits:Ja.
Medföljande tillbehör:Cykelkit, promenadkit.
Passande tillbehör:Flaskhållare, foder, lås m.m.
Travelsystem möjligt:Nej.
Garantier:1 år.
Avtagbar klädsel: -
Tvättbar klädsel:Torka med fuktad trasa.


Thule Chariot Kit för skid-åkning och vandring är ett par skidor som förvandlar din Thule Chariot-barnvagn till en pulka för längdskidåkning eller en vagn för vandring. Praktiskt skidset att ta med sig på vinterns alla utflykter.

Skaklar med justerbar längd för enkel användning. Barnet är placerat ovan mark för ökad värme och komfort. Enkel installation. Innehåller två lättviktsskidor, två teleskopskaklar av aluminium med låg vikt, vadderat midjebälte med flaskhållare och ett låsstift.

Passar till alla Thules multifunktionella barnvagnar; CX1, CX2, Cougar 1, Cougar 2, Cheetah 1, Cheetah 2, Corsaire 1, Corsaire 2, Chinook 1, Chinook 2.
Art: 903286

Varumärke

Thule

På Jollyroom finner du ett stort utbud av sport- och cykelvagnar från Thule. Thule Chariot tillverkar smarta och snygga barnvagnar där du får fem barnvagnar i en. Allt utgår från en och samma vagn, med olika tillbehör som joggingset, skidset, vandringsset, cykelset eller promenadvagn. Du skiftar mellan användningsområdena på ett ögonblick och är redo för alla utmaningar!

Se mer från Thule »