Joolz

Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Babyskydd Inkl. Family Fix 3 Bas, Green

Fri frakt
1 KVAR
1 KVAR
5 598 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size från Joolz är ett tryggt och bekvämt babyskydd som gör det enkelt att resa med din nyfödda! Det här toppmoderna babyskyddet är utvecklat efter senaste bilstolsstandarden i-Size (R129) och erbjuder bästa möjliga säkerhet för ditt barn under transport.

Förutom den mjuka vadderingen i sidorna medföljer även avtagbart babyinlägg som ger extra skydd och garanterar hösta komfort och säkerhet för ditt barn, redan från första resan. Det vadderade nackstödet ger mjuk och skönt stöd för ditt barns huvud och den innovativa selen gör det smidigt att lyfta i och ur ditt barn ur babyskyddet.

- Passar till barn mellan 0–12 månader
- i-Size (R129) säkerhet
- Spädbarnsinlägg och nackstöd
- Fästs enkelt på din Joolz-vagn med bilstolsadapter
- Trepunktssele
- Lätt att bära till och från bilen/vagnen

Montera babyskyddet säkert i bilen med medföljande Maxi-Cosi FamilyFix3 Bas. Basen är en del av 3wayFamily och passar även till den bakåtvända bilbarnstolen Pearl One i-Size.

Maxi-Cosi FamilyFix3 är enkel att använda och färg- och ljud-indikatorer försäkrar att babyskyddet sitter korrekt på plats.

- Från 0-4 år.
- Bakåtvänd åkning
- Maxvikt barn 18 kg

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 906816

Kundbilder