Britax Römer

| Britax Römer DualFix

Britax Römer DUALFIX 3 i-SIZE Bilbarnstol, Atlantic Green

EkoFri frakt
9 KVAR
VÄLJ FÄRG: Grön
9 KVAR
4 495 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

DUALFIX 3 i-SIZE från Britax Römer Premium Line, är den smarta uppföljaren till BABY-SAFE iSENSE. Den monteras enkelt i bilen med FLEX iSENSE-basen och ger förstklassigt skydd under alla bilturer.

DUALFIX anpassar sig i takt med att ditt barn växer med hjälp av det justerbara nackstödet och är lutningsbar i flera positioner för att barnet alltid ska sitta bekvämt under resan. Stolen är även utrustad med djupa, vadderade sidokrockskydd samt det integrerade SICT – ett överlägset sidokrockskydd som absorberar kraften som uppstår vid sidokollisioner för att ge ditt barn det absolut bästa skyddet vid eventuella olyckor. I kombination med FLEX-basen skyddar det patenterade Pivot Link ISOFIX-systemet som skyddar barnet från alla slags olyckor oavsett om det är framifrån, från sidan eller bakifrån.

DUALFIX kan även roteras i 90° vilket gör att du enkelt kan vrida stolen mot bildörren när du ska placera barnet i stolen för att enkelt kunna spänna fast hen säkert. Det V-formade nackstödet är speciellt utformat för att kontrollera barnets huvudrörelser och för att ge optimalt skydd vid eventuell sidokollision.

- Vändbar
- Anpassar sig efter barnets längd
- Passar barn från 61–105 cm
- Sex ergonomiska lutningspositioner
- Överlägset sidokrockskydd
- Kan roteras i 90°
- V-format nackstöd för bästa skydd och komfort
- Fempunktssele
- Monteras med bas (säljs separat)

OBS! Jollyroom rekommenderar alla kunder att följa NTF och deras rekommendation att barn ska åka bakåtvänt upp till 4–5 års ålder. En del stolar på marknaden kan ha europeiskt godkännande att vändas tidigare men barnet åker alltid säkrast bakåtvänt!

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art:  10172616

Kundbilder

Information

Godkänd i-Size
Riktning Vändbar
Bältestyp Fempunktsbälte
Montering Bas
Lutningsbar Ja
Maxvikt (kg) 18
Höjd (cm) 59,4
Längd (cm) 46,5
Bredd (cm) 44
Rekommenderad längd (cm) 61–105
Avtagbar klädsel Ja
Vikt (kg) 5,2

Prishistorik

Saknar data