AquaBeads

AquaBeads Disney Princess Pärlset Tiara

4 KVAR

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

4 KVAR
359 kr

Leveranstiden är normalt mellan arbetsdagar.

För mer information, läs här.

Lägg i varukorgen

Beskrivning

Disney Princess pärlset från AquaBeads med 870 pärlor i olika färger. Skapa en skinande prinsesstiara som du faktiskt kan ha på dig. Skapa din design, spraya den med vatten och vänta tills den stelnar för att behålla den för alltid. Perfekt för många timmars kreativ lek och lärande.

– CE-märkt.
– 870 pärlor i 23 färger.
– Innehåller: 1 bärbar tiara, 1 pärlbricka, 1 sprayflaska och 2 mallark.
– Två bonusmallar ingår som kan användas för att göra tiaror med olika designs med hjälp av pärl-refills (säljs separat).

– Rekommenderad ålder: Från 4 år.

Art:  10221115

Få mer inspiration här

Omdömen

Jollyroom säkerställer att recensioner som har lämnats av ”verifierade köpare” kommer från Club Jollyroom-medlemmar som har handlat produkten hos Jollyroom. Det säkerställer Jollyroom genom att matcha den recenserade produkten med medlemmens köphistorik på Jollyroom. Jollyroom säkerställer inte att övriga recensioner uteslutande skrivs av kunder som har köpt eller använt den aktuella produkten, men uppmanar endast Club Jollyroom-medlemmar som använt produkten att lämna recensioner. Även Jollyrooms personal kan recensera produkter, dock endast om de köpt produkten hos Jollyroom och då utan ersättning, de anges då som ”verifierade köpare".

Prishistorik

Saknar data