MAM 2-in-1 Elektrisk Bröstpump Double
MAM 2-in-1 Elektrisk Bröstpump Double
MAM 2-in-1 Elektrisk Bröstpump Double
MAM 2-in-1 Elektrisk Bröstpump Double
Zooma

MAM

MAM 2-in-1 Elektrisk Bröstpump Double

Fri frakt
4 KVAR
4 KVAR
1 999 kr
Lägg i varukorgen

 

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

 

Beskrivning

Praktisk 2-i-1-bröstpump från MAM som kan användas som både enkel- och dubbelpump. Bröstpumpen är elektrisk men kan också användas för manuell pumpning. Pumpen är effektiv och bekväm att använda samt ger dig maximal flexibilitet. Tratten är utformad för att passa alla bröststorlekar, den är ergonomisk och har ett mjukt, avtagbart silikonskydd för att ge dig bästa möjliga komfort.

Växla enkelt mellan manuell och elektrisk pump och mellan singel och dubbel pumpning med flera olika användningslägen. Den elektriska pumpen har en lättläslig display där du enkelt kan välja mellan nio olika vakuumstyrkor. Vid dubbel pumpning kan vakuumstyrkorna på vardera pumpsida ställas in separat, så att du kan göra pumpningen så bekväm som möjligt just för dig.

Vill du använda den manuella bröstpumpen är det enkelt att byta. Bröstpumpen är kompatibel med MAM-nappflaskor och två Easy Start-nappflaskor och två förvaringsburkar från MAM ingår. Du kan pumpa direkt i nappflaskorna eller i burkarna för att förvara mjölken i kyl eller frys. Tidsparande!

- Utvecklad i samarbete med barnmorskor
- Alla delar av pumpen kan steriliseras

Innehåller:
- Två Easy Start Anti-Kolik Nappflaska 160 ml
- Två förvaringsburkar
- Manuellt pumphandtag
- Lock med silikonslang för elektrisk användning
- Silikonskydd
- Laddare

- Denna produkt täcks av hygienskäl inte av vår ångerrätt efter att du öppnat förpackningen. Läs mer om våra köpevillkor på sidan Kundservice.

Art: 10084473

Kundbilder

Information

Batterikrav Lithium-batteri (ingår)
Material Polypropen, silikon
Djup (cm) 17,5
Höjd (cm) 20,2
Bredd (cm) 28,2