Medela Freestyle Flex Elektrisk Dubbelbröstpump
Medela Freestyle Flex Elektrisk Dubbelbröstpump
Medela Freestyle Flex Elektrisk Dubbelbröstpump
Zooma

Medela

Medela Freestyle Flex Elektrisk Dubbelbröstpump

Fri frakt
7 KVAR
Trustpilot
7 KVAR
3 199 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt* över 1 000 kr, gäller för postpaket & varubrev

Beskrivning

Freestyle Flex är en mycket bekväm elektrisk dubbelbröstpump från Medela som passar för tillfälligt bruk, för dig som ammar eller till de som pumpar dagligen. Bröstpumpen har 2-fasteknologi som efterliknar barnets naturliga sugrytm vilket ger bättre stimulering och ökat mjölkflöde, mer bröstmjölk på kortare tid! Pumpen har även ett översvämningsskydd som förhindrar att mjölk kommer in i slagen eller motorn. Enkel att demontera vid rengöring och okomplicerad att använda.

Freestyle Flex vann Årets babyprodukt i kategorin Sköta äta sova, i branschorganisationen Lek & Babys stora tävling 2019.

Freestyle Flex har ett laddningsbart batteri som räcker upp till åtta pumpningar när det är fulladdat. Pumpen har även en USB-port så du kan ladda den även när du inte är hemma. Du kan även ansluta pumpen till MyMedela-appen. Där kan du planera dina pumpningar, lagra inställningar och registrera hur mycket mjölk du pumpat. Appen meddelar även när du behöver ladda pumpen.

Allas bröst är olika så därför får du med två brösttrattar så du enkelt kan anpassa pumpen efter din kropp. Tack vare bröstpumpens kompakta storlek kan den enkelt läggas ner i väskan och följa med överallt.

Du får även med fyra flaskor med lock, en transportväska och en kylväska med kylklamp för att hålla mjölken fräsch om du pumpar någonstans utanför hemmet.

- Drivs laddningsbart batteri
- USB-C nätadapter med kabel
- Efterliknar barnets sugrytm
- En transportväska
- En kylväska med kylklamp
- Fyra brösttrattar i två olika storlekar (21 mm och 24 mm)
- Fyra flaskor med lock som rymmer 150 ml
- Två flaskstativ
  • - Denna produkt täcks av hygienskäl inte av vår ångerrätt efter att du öppnat förpackningen. Läs mer om våra köpevillkor på sidan Kundservice.

Art:  10047791

Kundbilder

Information

Material Brösttratt: Polypropen, termoplast
Anslutningsdel: Polypropen, silikon
Flaska: Polypropen
Volym 150 ml x4

Prishistorik

Saknar data

Omdömen

Trustpilot