bbhugme

bbhugme Gravid- och Amningskudde, Dusty Olive

Trustpilot
Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
1 599 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

bbhugmes gravid- och amningskudde stöder och växer med dig och din baby under graviditet, amning och kvalitetstid med din baby. Kudden är designad och utvecklad av tre norska, kvinnliga kiropraktiker och entreprenörer, som specialiserat sig inom muskel- och skelettbesvär hos barn och gravida.

Under graviditeten fungerar bbhugme som ett mjukt kroppsstöd, som hjälper till att avlasta de mest kritiska områdena som mage, bäcken, korsrygg, knän och vrister. Kudden är otroligt skön att använda i sängen, i soffan eller sittandes vid till exempel skrivbord. Med sin snygga och stilrena design passar den in i alla hem.

Vid bruk som amningskudde ger bbhugme stöd och komfort till både dig och din baby. Placera kudden bekvämt runt din kropp så att du känner att din rygg och dina skuldror är i en skön, stöttande ställning samtidigt som din baby har en mjuk, komfortabel plats att ligga på. Tack vare kuddens naturliga, mjuka och miljövänliga material formar den sig enkelt efter kroppen och får dig att slappna av bättre i nacke och axlar samtidigt som din baby ligger tryggt och skönt under amningstiden.

Under amningen kan bbhugme enkelt och säkert knytas runt kroppen för att skydda barnet från att glida och orsaka onödiga påfrestningar och spänningar i nacke och axlar. Kudden är ergonomiskt anpassad för att passa praktiskt taget alla olika kroppstyper. Att amma tvillingar är inte några problem då det finns plats för båda barnen på bbhugme.

- Ergonomiskt anpassad för graviditet och amning
- Testad av mammor och terapeuter som arbetar med gravida och barn, med enorm positiv feedback
- Överdrag i Oeko-Tex-certifierat bomull
- BPA-fria ändar i silikon som kan användas som bitringar
- Fylld av ESP-kulor med antibakteriella- och antisvamp-egenskaper
- Avtagbart överdrag som kan maskintvättas vid 40 grader och handtvättbar innerkudde
- Medföljande praktisk väska
- Kudden är ca 150 cm lång och har en omkrets på ca 63 cm

Art: 10061465

Kundbilder

Information

Material Överdrag: 100 % bomull, Oeko-Tex Standard 100-certifierad
Fyllning: ESP-kulor
Längd (cm) 150
Vikt (kg) 2

Omdömen

Trustpilot