• TOKIGA, ROLIGA, HÄRLIGA MINIONS.

  Åk på äventyr med Kevin, Bob, Stuart och de andra roliga karaktärerna från Minions med leksaker och andra häftiga produkter från succéfilmen. På Jollyroom bjuder vi in barnen i deras spännande värld fylld med galna upptåg och superskurkar!

  Fynda Minions!
 • Figurer & Mjukisdjur

  Minions populära och prisbelönta dockor, mjukisdjur och andra roliga leksaker har en självklar plats i barnrummet hos barn i alla åldrar och blir garanterat snabbt några av barnens favoritleksaker.

 • Inredning & Styling

  Förvandla barnrummet till en del av Minions äventyrsfyllda värld genom att inreda det med inspiration från filmen. Här finns inspirerande och färgglad inredning med motiv av de älskade karaktärerna.

 • Kläder & Accessoarer

  Med Minions fräcka barnkläder och accessoarer kan barnen representera sina favoritkaraktärer i alla tillfällen. Här finns allt från skor till tröjor och pyjamasar i färgglad design och snygga detaljer.

 • Spel & Pyssel

  Kluriga och roliga spel och pyssel från Minions tillåter barnen ha kul samtidigt som de är kreativa och tänker till. Hos oss finns allt från kritor och anteckningsblock till pussel som passar hela familjen!

 • Mata & Sköta

  Gör måltiden eller badstunden roligare och mer äventyrsfylld för barnen med allt från matlådor, muggar och badlakan med häftiga Minions-motiv.

 • Kalas & Fest

  Få till det roligaste kalaset någonsin med häftiga festprylar från Minions. Här finns allt ifrån ballonger till kalaspaket som får barnen på bästa möjliga partyhumör!

 • MINIONS

  De små gula figurerna minions dök upp för första gången i filmen ”Despicable Me” 2010 och gjorde genast succé. Sommaren 2015 släpptes filmen ”Minions” där vi får följa med de älskvärda figurerna på deras egna roliga och nervkittlande äventyr. Filmen är lika omtyckt av vuxna som av barn och på Jollyroom kan vi inte heller få nog av den. Därför har vi fyllt på hyllorna rejält med allt från leksaker till inredning och skolartiklar med motiv från Minions och de älskade karaktärerna.

  Hos oss kan ni förvandla barnkalaset, utflykten eller vardagen till fartfyllda och spännande upplevelser. Följ med Kevin, Bob och Stuart på jakt efter superskurken Scarlet Overkill eller ta med dem på era egna fantasifulla äventyr!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen