• OVERALLER

  Vintern kommer närmare och det underbara klimatet vi har i norden bjuder på friska och kyliga dagar. Vad passar då bättre för ditt barns utelek än en härlig overall? Kylan stoppar inte många barn och uteleken fortsätter oberoende av vädret! Därför har vi här samlat ett stort sortiment av overaller för barn så att alla kan hålla sig varma och torra i höst- och vintervädret. Med massor av storlekar, kända varumärken och produkter som vunnit bäst-i-test så är vi på Jollyroom säkra på att du kan hitta något som passar just ditt barn!

  ALLA OVERALLER
 • BÄST-I-TEST

  För att lekstunden skall vara så bekväm och rolig som möjligt i de kallare årstiderna behövs också overaller som klarar av jobbet. Vi på Jollyroom älskar våra produkter som är bäst-i-test och vi hoppas att du gör det med. När en overall har vunnit pris i denna kategori vet man att det är en rejäl overall som håller i många år och tål att ärvas neråt. Många smarta funktioner och slitstarka material som skyddar ditt barn är typiska drag som kännetecknar en testvinnare.

  ALLA BÄST-I-TEST
 • VÅRA VARUMÄRKEN

  Valmöjlighet är väldigt viktigt, speciellt när det kommer till barnkläder och overaller för barn. Allt från att vissa varumärken passar bättre till just ditt barn till att man vill ha inspiration och kanske hitta en ny overall för nästa säsong. Därför har vi samlat många härliga varumärken som alla erbjuder sin egen syn på barnoveraller, vilket gör det enkelt att hitta en gammal klassiker eller en ny favorit.

  Här hittar du varumärken som Didriksons, Reima, Protech, Nordbjørn och många fler.

 • Nordbjørn

  Nordbjørn är ett svenskt klädmärke som tillverkar slitstarka ytterkläder, speciellt framtagna för det nordiska klimatet. Stark och tålig på utsidan - varm och beskyddande på insidan.

 • Protech

  På Jollyroom hittar du funktionskläder från Protech. I Protechs sortiment hittar du regnkläder och vinterkläder för barn. Oavsett väder ska du kunna lita på Protech!

 • Reima

  Finska varumärket Reima har levererat designfulla och praktiska barnkläder i över 70 år som ska passa till lek och aktivitet utomhus oavsett väderlek.

 • OUTFITS

  Då overaller till barn kommer i så många härliga färger så är det extra kul att göra en hel outfit kring overallen och ingen outfit är komplett utan passande tillbehör. För att matcha den härliga overallen kan det behövas varma vinterskor och accessoarer i form av halsdukar, mössor och vantar. Vad du än behöver för att komplettera ditt barns overall så har vi det här!

  ACCESSOARER
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen