8848 Altitude

Populära 8848 Altitude har sedan 1990 tillverkat funktionella och innovativa skidkläder och friluftskläder. Här hittar du ett brett utbud för barn och ungdomar – allt från skidjackor och skaljackor till overaller och mössor.

  •  

    8848_Altitude_Logo.png

144 träffar.

8848 Altitude är ett svenskt varumärke som grundades år 1990. Företagets första uppdrag var att ta fram kläder till en Mount Everest-expedition – som kom att bli Sveriges första lyckade sådan. Sedan dess har 8848 Altitude fortsatt utveckla innovativa ytterkläder i snygga och funktionella utformningar för både barn och vuxna.

Idag är företaget en självklar aktör på marknaden och deras produkter säljs i över 20 länder. Med sina ledord design och innovation har 8848 Altidude under sina snart 30 år på marknaden aldrig tummat på kvaliteten och funktionaliteten på sina plagg. Ytterkläderna är kända för att stå emot även de tuffaste väderlekar. Just därför har företagets produkter länge varit ett självklart val för många äventyrslystna barn och vuxna världen över.

Hos oss på Jollyroom finner du ett urval av ytterkläder till barn från 8848 Altitudes sortiment. Vi har allt från overaller och barnjackor till termobyxor och fleecekläder i en mängd storlekar som passar pojkar och flickor i alla åldrar. Bläddra runt bland vårt urval av ytterkläder från 8848 Altitude och fina plagg som håller just ditt barn torrt och varmt i alla väder!