Overaller

En overall är det perfekta plagget för kalla vinterdagar. Med en varm vinteroverall kan ditt barn leka ute i snön i timmar utan att frysa. Här kan du bläddra bland ett stort utbud av overaller från några av marknadens absolut populäraste varumärken. Vi har overaller som passar barn i alla åldrar från märken som Didriksons, Reima, Lindberg och LEGO Wear!

414 träffar.

Overall – det perfekta vinterplagget för ditt barn
Lite snö och kyla ska inte behöva hindra ditt barn från att vara ute och leka i den friska luften. Med en vinteroverall blir inte detta något problem. En fodrad overall håller ditt barn både varm och torr även i snö och minusgrader. Här hittar du vinteroveraller gjorda av bra funktionsmaterial som både ventilerar och värmer ditt barn så de kan leka obehindrat när temperaturen sjunker ner till nollgradigt. Dina barn kan leka utomhus hela dagen och du slipper oroa dig över att de ska frysa. Det gör overallen till det perfekta plagget för kalla vinterdagar och ett måste för alla småbarnsfamiljer att ha hemma i garderoben.

Vinteroveraller för barn och baby på Jollyroom
Hos Jollyroom finner du ett brett sortiment av varma overaller till barn i alla åldrar. Hos oss hittar du marknadens bästa barnoveraller i en mängd olika storlekar och färger, som passar utmärkt till både pojkar och flickor. För de allra minsta finns söta babyoveraller med vatten- och vindtätt material och mjukt fleecefoder. Välj bland populära varumärken som Didriksons, Reima, Lindberg, LEGO Wear och många, många fler. Flera av våra overaller för barn har blivit rankade bäst-i-test och du behöver bara vänta i några dagar efter att du lagt en beställning innan du kan hämta ut din overall på posten. Bläddra gärna runt bland vårt stora utbud av vinteroveraller och du kommer garanterat hitta en modell som är perfekt för just ditt barn.

Glöm inte att du också får prisgaranti på Jollyroom. Så när du har köpt till exempel en Didriksons-overall, eller något annat, kan du vara säker på att du fått den till det bästa priset online.

;