• Beckmann-header-1920x700.jpg

Beckmann

När det är dags att börja skolan är det viktigt att ha den rätta väskan. Det norska företaget Beckmann är i särklass den största återförsäljaren av skolryggsäckar i Norge.  Beckmann satsar på snygga skolväskor för barn som skall belasta ryggen så lite som möjligt.  Med fina utformanden och den sköna komforten kommer denna skolryggsäck snabbt att bli en favorit hos just ditt barn!

300 träffar.

Fina och praktiska skolväskor från Beckmann

En skolryggsäck lever ett slitsamt liv. I åratal utsätts den för starka solstrålar, regn och snö samtidigt som den slits på insidan av hårda böcker, matlådor och våta gympakläder. Därför är det viktigt att välja rätt ryggsäck när skolstarten närmar sig. Beckmann är ett norskt företag som designar smarta, bekväma och slitstarka ryggsäckar, axelväskor samt tillbehör för skolbarn. Med en lång tradition av kvalitet och funktionalitet som går tillbaka till 1946 levererar varumärket nya kollektioner av ryggsäckar med syfte att skydda ditt barns rygg och axlar. Genom ett samarbete med kiropraktorer tillverkar Beckmann ryggsäckar som passar alla barn och förhindrar obehag som kan uppstå när en ryggsäck sitter fel.


Stort sortiment av skolryggsäckar från Beckmann på Jollyroom

I vårt stora utbud av ryggsäckar från Beckmann finner du skolväskor och ryggsäckar till barn samt pennor, pennskrin och annat viktigt material för skoldagen. Hos oss finns ryggsäckar i mängder av olika färger, mönster och modeller för att ditt barn ska hitta en ryggsäck som passar just hen. Välkommen in och hitta den ryggsäck från Beckmann som passar ditt barn bäst!