NUK

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av NUK. NUK erbjuder ett brett sortiment av babyprodukter inom flera områden bland annat nappflaskor i många modeller, nappar, badtillbehör, hygienartiklar m.m. Alla nappar har den unika NUK-formen som underlättar en hälsosam utveckling av barnets munhåla.

119 träffar.

NUK – en pålitlig klassiker i babysegmentet

NUKs spännande historia inom babybranschen sträcker sig tillbaka till 1956. När du ser NUK kan du med andra ord vara säker på att de kan babyprodukter. Deras sortiment präglas av kvalitet och det är troligvis därför de har tagit många föräldrar med storm. NUK tillverkar nappflaskor, nappar, badtillbehör, hygienartiklar och mycket mer som en bebis behöver. NUKs nappar har en unik design som främjar en hälsosam utveckling av ditt barns mun och tänder.


På Jollyroom hittar du babyprodukter från NUK

Här i Nordens största sortiment av barn- och babyprodukter finner du naturligtvis ett stort utbud från NUK. Hos oss hittar du nappflaskor, nappar, bröstpumpar, matvärmare, febertermometrar och mycket mer. De praktiska produkterna från NUK finns i mängder av olika färger och mönster för att du ska hitta något som passar just dig. Dessutom har vi ett stort sortiment av andra produkter som en småbarnsfamilj kan behöva som leksaker, barncyklar, barnkläder, skidor och pottor!

På Jollyroom hittar du alltid barn- och babyprodukter till marknadens lägsta priser och med öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in!