Recaro

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Recaro bilstolar. Recaro tillverkar bilbarnstolar och sitsar med den senaste tekniken. De använder sig av innovativt material och överraskande lösningar. Vare sig på land, på vattnet eller i luften, inspirerar Recaro med banbrytande lösningar för bättre sittplatser. Hos Jollyroom.se finns Recaros babyskydd och bilbarnstolar från 0 månader upp till 12 år.

13 träffar.

Recaro – innovativa och säkra bilstolar för maximal trafiksäkerhet

Alla föräldrar värnar om sina barns säkerhet och i bilen är ditt barns säkerhet av allra högsta prioritet. Recaros bilstolar är bland de bästa på marknaden och har vunnit flera bäst-i-test-utmärkelser. Recaro kombinerar funktionalitet med ergonomi och estetik för att skapa nästa generations bilstolar. Utöver ett stort fokus på säkerhet är Recaros bilstolar praktiska, flexibla och användarvänliga – precis som en bra bilstol ska vara. Med en bilstol från Recaro behöver du inte köpa en ny när ditt barn växer, då är det bara att justera bilstolen så att den ”växer” med barnet!


Hitta er nya bilstol från Recaro på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du ett stort utbud av bilstolar från populära varumärken som Recaro! Hos oss hittar du deras bilbarnstolar, bältesstolar och babyskydd i flera färger och med olika funktioner. Vi har även Recaros praktiska barnvagnar och tillbehör.

Kolla gärna in vårt sortiment av andra produkter som en småbarnsfamilj kan behöva som leksaker, barncyklar, barnkläder, skidor och pottor! På Jollyroom hittar du alltid barn- och babyprodukter till marknadens lägsta priser och med öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in!