Swimpy

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av svenska Swimpy som tillverkar UV-kläder för barn av högsta kvalitet. Swimpy är tillverkade i starka och slittåliga material och tål soliga och långa dagar i vattnet. Hos oss hittar du bland annat UV-kläder, badkläder, flythjälpmedel och badblöjor.

 

 

  • blank.png
79 träffar.

Swimpy UV-kläder till sommarens heta dagar på stranden

De flesta av oss älskar väl ändå sol och värme, inte minst när större delen av året känns som en enda lång höst! När solen tittar fram och temperaturen stiger passar vi helt sonika på och sticker iväg för bad och strandhäng.

Men hur härlig solen än må vara så är den ju inte helt ofarlig. Särskilt för barnen, vars hud är extra känslig, kan för stora mängder solsken vara farligt, därför är det viktigt att alltid skydda dem från solens skadliga strålar. Solskydd är en bra början, och med Swimpys UV-kläder har ni ert på det torra! Med en UV-dräkt från Swimpy är ditt barn ordentligt skyddat medan hen leker i solskenet.

Swimpys UV-badkläder är tillverkade i mjuka och bekväma textilier som är lätta att röra sig i och som torkar fort när de blivit våta. Bekvämlighet, funktion och säkerhet, alltså, det är Swimpy det!

Swimpys badplagg och UV-kläder hos Jollyroom

Här på Jollyroom har vi massor av Swimpy UV-kläder. Hos oss hittar du hela och tvådelade UV-dräkter, UV-shorts, badblöjor, UV-skor, UV-tält, solglasögon, solhattar och mycket mer. Dessutom har vi ett blandat utbud av Swimpys simvästar och armringar som ser till att ditt barn är säkert även i vattnet!

När du handlar dina barnkläder online hos oss på Jollyroom har du alltid prisgaranti, så det finns ingen anledning att tveka!