Pigeon Dinapp Wideneck Plus 3m+ 2-Pack

Pigeon Dinapp Wideneck Plus 3m+ 2-Pack

Alltid lågt pris!
69 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Pigeon Dinapp WideneckPlus 0m+ 1-Pack är Pigeons senaste wide-neck napp som är designad i enlighet med tre nyckelfaktorer för att få barnet att suga effektivt: peristaltisk tungrörelse, hur barnet läggs till rätta och hur barnet sväljer.

1. Yta med struktur- Nappens yta har ett lager av små förhöjningar som bidrar med en struktur som gör att barnets läppar enklare glider över nappen, vilket gör det enklare att lägga barnet till rätta.

2. Bredare bas- För att undvika att läpparna rör vid skruvlocket och istället sluter helt tätt omkring nappen har denna gjorts 7mm bredare (45mm) på det bredaste stället.

3. Anpassad efter munhålan- Peristaltic PLUS™ napparna är anpassade efter munhålans utveckling. Den minsta nappen (SS) har en spets med diameteren 12mm, medan storlekarna S, M och L har spetsar med diameteren 13mm. Detta främjar att barnet läggs till rätta på ett bra sätt. .

4. Tjock, mjuk silikon- Silikonens tjocklek och hårdhet är noggrant anpassad till barnets utveckling så att den inte stör den peristaltiska rörelsen.

5. Hålstorlekar som lämpar sig för barnets utveckling- För att minimera risken för att nyfödda får för mycket mjölk på en gång rekommenderas storleken SS med extra litet hål.
De två största hålstorlekarna är utformade som Y-hål, för att det ska vara lättare för babyn att kontrollera mjölkflödet.

Rekommenderad ålder : Från 3 mån+.
Art: 414621