Rätt Start Dinapp 2-pack S

Rätt Start Dinapp 2-pack S

Alltid lågt pris!
49 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Rätt Start Dinapp 2-pack är ett 2-pack med dinappar till vattenflaskor och träningsmuggar. Denna dinapp i silikon är en skonsam, mjuk och lätt produkt för ditt barn att använda. Dinapparna passar till alla Rätt Starts nappflaskor.

Skötsel: Kontrollera och dra i dinappen i olika riktningar innan varje användning. Lämna aldrig dinappen i direkt solsken, nära en värmekälla eller i seriliseringsvätska längre än rekommenderat. Det kan försvaga nappen.

Koka dinappen i fem minuter innan första användningen. Rengör innan varje användning.

VARNING: Ska alltid användas under uppsikt av vuxna. Använd aldrig en dinapp som sugnapp. Upprepat långvarigt intag av vätskor innebär risk för karies. Kontrollera vätskans temperatur före matning.

BPA och PVC fri.

Material: Silikon.

Passar för barn mellan 0 – 6 månader.
Art: 406734

Varumärke

Rätt Start

Svenska Rätt Start är ett företag som tillverkar babyprodukter som är praktiska, säkra med motiv av härliga kända karaktärer! Upplev Mumintrollens underbara värld i jättefina sänglakan, var aktiv i ett babygym med charmiga Pingu eller mys med en skallra av Spöket Laban. Hos oss på Jollyroom hittar du också den roliga karaktären Tummen och världens starkaste björn Bamse med hans vänner. Beskow. Vi erbjuder ett fantastiskt sortiment med härliga leksaker och babyprodukter!

Se mer från Rätt Start »