Dr. Brown's Options+ Bred Hals Startset Nyfödd
Dr. Brown's Options+ Bred Hals Startset Nyfödd
Zooma

Dr. Brown's

Dr. Brown's Options+ Bred Hals Startset Nyfödd

Rabattkod
8 KVAR
8 KVAR
549 kr
Lägg i varukorgen

 

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

 

Använd rabattkoden BABYWEEKS i kassan när du handlar utvalda produkter för minst 1000kr, och få 15% rabatt på denna produkt. Du hittar de utvalda produkterna här.  För att ta del av rabatten ska totalvärdet av de utvalda produkterna överskrida 1000 kr. *För fullständiga villkor, läs här.

Beskrivning

Det här är ett startset med fem nappflaskor i två olika storlekar ur Dr. Brown’s prisbelönta sortiment av nappflaskor med ett smart ventilsystem. Flaskan har en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor i alla sorters vätskor, vilket förhindrar att ditt barn sväljer en massa onödig luft. Det gör i sin tur att risken för magknip och kolik minskar avsevärt. Om du inte vill använda ventilen kan den enkelt tas ut.

Flaskan har en bred hals som gör den lättare att rengöra och en dinapp i silikon som efterliknar mammans bröst. Du får även med två dinappar i storlek 2 som enkelt byts ut allteftersom ditt växer. Flaskan är även lämplig för prematurbarn och barn som har problem med amning.

Dr. Brown’s smarta ventilsystem har lett till att deras nappflaskor blivit tilldelade massor av utmärkelser, bland annat ”2015 Moms Picks: Best Baby Bottles”, ”Parenting Awards 2013” och ”American Baby Best Awards 2014”.

- 3 st. 270 ml nappflaskor
- 2 st. 150 ml nappflaskor
- 2 st. dinappar i storlek 2
- 2st. flasklock

Art: 10054239

Kundbilder

Information

Material Polypropen, silikon
Övriga mått Flaska 1: 150 ml x2
Flaska 2: 270 ml x3