Blöjhinkar & Refiller

Med en praktisk blöjhink slipper du kasta illaluktande blöjor direkt i skräppåsen. Släng de använda blöjorna i den smarta och förslutande blöjhinken med specialanpassade refillpåsar som kapslar in lukten för en fräsch och hygienisk omgivning. Vi har valt ut ett brett sortiment av blöjhinkar för alla behov från kända märken som Sangenic, Korbell och UBBI. Du kan givetvis också köpa refillpåsar hos oss till alla lagerförda blöjhinkar.
27 träffar.

Luktfria och antibakteriella blöjhinkar till badrummet

Om du har en bebis hemma så känner du säkert igen den speciella doften av en smutsig blöja. Självklart vänjer du dig vid det, precis som med många andra saker man vänjer sig vid som nybliven småbarnsförälder. Det finns hjälpmedel du kan unna dig som gör din vardag enklare, samtidigt som den doftar bättre. Ett sådant tillbehör är en luktfri blöjhink! Det finns mängder av fina, luktfria och antibakteriella blöjhinkar att få tag i. Den moderna blöjhinken är förseglad och stänger inte bara in den dåliga lukten, utan dödar bakterier med antibakteriella refillpåsar på samma gång! Om du vill ha ett luktfritt badrum och hem är en blöjhink precis vad du behöver!


Hitta en stor mängd luktfria blöjhinkar på Jollyroom

Hos oss finner du ett stort utbud av luktfria och antibakteriella blöjhinkar från bra och pålitliga varumärken som Korbell, Sangenic, Tommee Tippee och UBBI. Du hittar blöjhinkar i olika storlekar och fina, diskreta färger som kan bli ett fint inslag i ditt badrum. I vårt sortiment erbjuder vi även refillpåsar till din nya blöjhink.

Ta en titt i vårt sortiment och hitta fler produkter som kan underlätta din vardag med småbarn. Vi har allt från pottor och febertermometrar till barnvagnar och bilbarnstolar! Välkommen in!