Halsdukar, Halskragar & Halsvärmare

En bra halsduk, halskrage eller halsvärmare är en precis lika snygg som den är praktisk. Bläddra igenom Jollyrooms stora sortiment med halsdukar, tubhaldsukar, halskragar, ullkragar, fleecekragar, polokragar, halsvärmareoch buffar och hitta den perfekta till ditt barn och baby!
82 träffar.

Halsdukar och halsvärmare för barn
I Sverige kan vintern bli mycket kall. Att stå och vänta på bussen i januari eller februari kan vara en riktig utmaning. Men med några enkla medel kan man göra väntan något mer behagligt. För visst är det som man säger – det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Särskilt viktigt är det för barnen som inte låter sig stoppas för allt i världen, allra minst lite kyla. Barnen behöver bra vinterkläder, och det är viktigt att inte glömma att komplettera deras vintergarderob! Bra handskar och vantar, en bra vintermössa och inte minst en bra halsduk eller halsvärmare. Den mysiga halsvärmaren i fleece, till exempel, passar utmärkt till aktiva barn i snön, speciellt de minsta. Större barn kan även satsa på en bra halsduk.  

Stort urval av halsdukar och halsvärmare på Jollyroom
I Jollyrooms stora urval online hittar du massvis av bra halsdukar och halsvärmare till ditt barn. Välj produkter i fleece och ull med olika mönster och färger. Alla våra halsdukar och halsvärmare är naturligtvis av bra och populära märken som Didriksons, Geggamoja, Joha, Lindberg, Paw Patrol och många fler.

Dessutom har vi alla andra vinterkläder som ditt barn kan tänkas behöva. Här kan du hitta overaller, vinterjackor, mössor och vinterskor, som alla är gjorda för att hålla ditt barn varm och bekväm i kylan – utan att minimera rörlighet eller lekmöjligheter.

Glöm inte heller att du får prisgaranti på Jollyroom. Så när du har köpt halsduk och halsvärmare till dina barn, eller något annat, kan du vara säker på att du har dem till ett bra pris!