Skalbyxor

Ett par skalbyxor skyddar mot regn och väta samtidigt som de andas och släpper ut fukt inifrån, vilket gör dem perfekta för lek och stoj i blött väder. Hitta funktionella skalbyxor i flera storlekar i Jollyrooms breda sortiment!
180 träffar.

Vad är skalbyxor?

Skalbyxor är ett plagg för alla aktiva familjer som gillar att vara utomhus, oavsett väder. De är tillverkade av högkvalitativa material och är uppskattade för sina vind- och vattentäta egenskaper, vilket gör att barnen håller sig torra och skyddade från väder och vind. Skalbyxorna passar särskilt bra under övergångsperioderna vår och höst och är praktiska när vädret inte riktigt kan bestämma sig.

Vad använder du skalbyxor till?

Skalbyxor är designade för aktiva barn som gillar att leka utomhus och är extremt mångsidiga. Oavsett om det handlar om att hoppa i vattenpölar, klättra i träd eller ge sig ut på vandringar med familjen är skalbyxor den perfekta utrustningen. De vattentäta och vindtäta elementen ser till att barnen håller sig torra och varma, vilket gör dessa byxor idealiska för dem som inte låter lite regn eller en stark vind begränsa deras utomhusaktiviteter. Den höga andningsförmågan innebär att komforten inte äventyras, eftersom svett och obehag hålls borta. På våren, när en solig morgon snabbt kan förvandlas till en regnig eftermiddag, eller på hösten, när den krispiga luften är full av löften om regn, är skalbyxor lämpliga eftersom de enkelt anpassar sig till de skiftande väderförhållandena.

Vad bär du under skalbyxorna?

För att få ut så mycket som möjligt av skalbyxorna är det viktigt att förstå lager-på-lager. Direkt under dessa skalbyxor bör du välja ett lätt och fukttransporterande baslager under mildare förhållanden, eller ett varmare, isolerande lager när temperaturen sjunker.  Målet är att hitta den perfekta balansen mellan värme och ventilation, så att barnen kan fortsätta sina utomhusäventyr bekvämt, oavsett väder.
Skalkonceptet är inte begränsat till enbart jackor utan omfattar även skaljackor och skaloveraller som ger ett heltäckande skydd mot väder och vind.
Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av skaljackor till barn från marknadens absolut populäraste varumärken, som Nordbjørn, Lindberg, Didriksons, Reima, Skogstad och massa mer!