Petite Chérie Sittdyna Colors Pink Lady
Petite Chérie Sittdyna Colors Pink Lady
Petite Chérie Sittdyna Colors Pink Lady

Petite Chérie Sittdyna Colors Pink Lady

1 Omdömen
Alltid lågt pris!
199 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Petite Chérie Sittdyna är en komfortabel och stilfull accessoar till barnvagnen. Nu kan alla trendmedvetna föräldrar snygga till barnvagnen och ge den en unik look. Sittdynan är universal och passar de flesta barnvagnarna på marknaden.

Petite sittdyna är välsydd och tillverkad i slitstark och lättskött polyester på ena sidan och värmande fleece på andra sidan. Beroende på säsong kan du alltså vända dynan och ha fleece-sidan mot barnet under årets kallare månader och polyestersidan mot barnet vid den varmare perioden. Sittdynan har uttag för 5-punktssele och är kompatibel med de flesta barnvagnarna på marknaden.


Mått: 80 x 30 cm.
Tvättråd: 40 grader.
Material: 92% polyester, 8% elastan.
Art: 477213

Varumärke

Petite Chérie

Petite Chérie tillverkar barn- och babyprodukter i snygg och praktisk design. Fokuset ligger på att produkterna skall vara stilfulla, funktionella och av hög kvalitet. Detaljerna står högt i fokus och målet är att du som förälder skall få en lättare vardag och att produkterna skall passa in i det moderna samhället. I sortimentet finner du i dagsläget barnvagnar, babysitters och en kollektion med åkpåsar samt sittdynor i häftiga mönster och färger.

Se mer från Petite Chérie »

Omdömen

  • 2015-10-11
    Super nöjd 💖!!! Har även åkpåsen av samma märke och lika nöjd med den! Sittdynorna (har 2st) är slitstarka av bra kvalitet och lätta att hålla rena. Åkpåsen lika så samt håller värmen ordentligt under kyliga vinter dagar. Rekommenderar starkt 👍