Bäst i test Fri frakt
Besafe iZi Plus Midnight Black

Besafe iZi Plus Midnight Black

Alltid lågt pris!
3 990 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

BeSafe iZi Plus är en stabil och allsidig bakåtvänd bilbarnstol som är godkänd enligt plustest upp till 25 kg. Bilstolen har dessutom blivit plusgodkänd och bäst i test, och har tack vare sin mångsidighet extra lång användningstid.

Kombinationen av att iZi Plus har ett av marknadens bästa ligglägen, EPS som skyddar barnets huvud, mage och lår, samt en extra body hugger, kan även riktigt små barn sitta tryggt och bekvämt i stolen. Möjligheten att justera bilbarnstolens nackstöd och öka barnets benutrymme genom en förflyttning av frontbygeln gör att stolen enkelt växer med barnet. Alla dessa funktioner bidrar till att iZi Plus har en ovanligt lång användningsperiod.

Monteringen av BeSafe iZi Plus är den perfekta kombinationen av enkelhet och trygghet. Stolen installeras med bilens trepunktsbälte och får med hjälp av sin frontbygel en säkrare montering. Att stolen dessutom har ett stödben tillför ytterligare stabilitet och bidrar till en starkare bilbarnstol, vilket även synts i krocktester. Bland annat har den ansedda motortidningen Auto Motor und Sport utsett BeSafe iZi Plus till "bäst i klassen". Bilbarnstolen är godkänd enligt både ECE R44/04 och Plustestet.

- Bakåtvänd montering för upp till 25 kg
- Stödben med installationsindikatorer
- Fempunktsbälte justeras i höjdled med ett enhandsgrepp
- Den mekaniska frontbygeln ger en pålitlig och stadig installation

Typ:Bakåtvänd bilbarnstol.
Riktning:Bakåtvänd.
Maxvikt:25 kg.
Åldersrekommendation:6 mån–5 år.
ISOfix:Nej.
Plusgodkänd:Ja.
i-Size:Nej.
ECE R44/04:Ja.
Bältestyp:5-punktsbälte.
Lutningsbar:Ja.
Montering:Bälte, har stödben.
Ryggmått:Anges ej av tillverkare.
Mått stol:H67 x B45 x D61 cm.
Vikt stol: 12,1 kg.
Avtagbar klädsel:Ja.
Tvättbar klädsel:Ja, maskin 40°C.


Besafe Izi Plus blev utsedd till Bäst i test av Folksam 2015 och 2017!
Totalt testades 17 modeller och i testet bedömde Folksam säkerhetsnivå relativt emot varandra. Betyg som utdelades var 1 till 4 och BeSafe tildelades toppbetyg med motiveringen ”Rymlig stol som möjliggör bakåtvänt åkande länge”.
Läs mer om testet 2015 här och testet 2017 här.
iZi Plus har även fått utmärkelsen bäst i test av testorganisationen Bäst-i-Test.se.
Art: 658468

Videoklipp


Instructions video:

Varumärke

BeSafe

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Besafe bilbarnstolar. BeSafe är ett varumärke från HTS som har flera märken inom trafiksäkerhet. Idag är HTS en innovatör med internationellt renommé när det gäller att tillverka bakåtvända bilstolar och detta har BeSafe gjort i 20 år. Förutom barnbilstolar finns gravidbälten, bältessamlare och sparkskydd m.m.

Se mer från BeSafe »