Joie

Joie i-Spin Safe Bilstol, Coal

Trustpilot
Fri frakt
Tillfälligt slut
Tillfälligt slut
2 899 kr
Bevaka produkt

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Bilstolen i-Spin Safe från Joie är en säker och bekväm bilstol för ditt barn. Bilstolen är bakåtvänd och kan användas för nyfödda och barn upp till 4 år eller med en maxlängd på 105 cm.

i-Spin Safe är utrustad med smarta funktioner och har en 90-graders rotation. Rotera bilstolen mot dörröppningen när det är dags att sätta in eller ta ut barnet ur stolen. Bilstolen monteras på bilens säte med hjälp av ISOFIX och är utrustad med fempunktssele.
Huvudstödet har Tri-Protect som erbjuder ett skyddande lager inuti sidovingarna och ger extra skydd vid en eventuell sidokollision.
Anpassa bilbarnstolen efter ditt eget barn, fotstödet kan justeras i 19 olika positioner.

Bilstolen har blivit plustestad och är godkänd att använda för barn upp till 18,5 kg med ISOFIX. En plustestad bilbarnstol garanterar att ditt barn inte utsätts för livshotande höga nackskador vid en frontalkollision.

- 90-graders rotation.
- Fempunktssele.
- Tri-Protect som skyddar vid en sidokollision.
- Monteras med ISOFIX, bas medföljer.
- Plustestad och godkänd för barn upp till 18,5 kg.

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10095853

Kundbilder

Information

Riktning Bakåtvänd
Bältestyp Fempunktsbälte
Montering ISOFIX
Maxvikt (kg) 18,5
Höjd (cm) 57
Längd (cm) 65
Bredd (cm) 58
Vikt (kg) 14,6

Omdömen

Trustpilot