• Julklappstips: 5–7 år

    När barnet är 5–7 år kan det vara passande med en julklapp som bidrar till barnets kreativitet och fantasi. Lego bidrar till kreativ lek och för den teknikintresserade kan en surfplatta vara perfekt. Spana in alla tipsen nedan!

    SE ALLA JULKLAPPSTIPS HÄR
  • Jollyrooms julklappsfavorit

    Det här leksetet ur serien LEGO® City från LEGO® är en stor och häftig polisstation som är utrustad med allt ditt barn behöver för att hjälpa till att jaga tjuvar! Hjälp polisen att spana efter rymlingarna från luften med helikoptern eller använd polisbilen och polismotorcykeln för att kunna köra efter dem så fort som möjligt!

    KÖP VÅR JULKLAPPSFAVORIT

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen