Ticket To Heaven

Jollyroom erbjuder Ticket To Heaven kläder och skor för barn. Danska Ticket to Heaven designar kläder i glada färger med roliga detaljer, och utan farliga kemikalier. Kvalitet är ett av Ticket To Heavens ledord, detta tillsammans med klädernas passform gör det lätt för barnen att leka och röra sig fritt, och de kommer att hålla sig varma och torra oavsett väder!

 

Barnkläder från Ticket to Heaven

Ticket to Heaven är ett klädesmärke som grundades i Danmark 1990. Deras kännetecken är kläder med glada färger och fina mönster och detaljer. Självklart ser Ticket to Heaven till att alla deras kläder är tillverkade av material utan skadliga kemikalier. Ticket to Heaven erbjuder helt enkelt fina, slitstarka och funktionella barnkläder som är bekväma att ha på sig och leka i.

När det kommer till utbud fångar Ticket to Heaven in många kategorier, med starkt fokus på ytterkläder. De har mjuka fleecekläder, sköna jackor och mössor, för att inte tala om de populära overallerna och regnställen, termobyxorna och gummistövlarna.

Köp ditt barns skor och kläder från Ticket to heaven hos Jollyroom

Här på Jollyroom hittar du ett rejält urval av Ticket to Heavens kläder och stövlar för barn. I vårt sortiment hittar du massvis av snygga och funktionella ytterkläder, i fina färger och mönster, som dina barn kommer att älska. 

Kika gärna på vårt övriga utbud av barnkläder och barnskor också. Här finns allt från UV-kläder till badstranden, till vinterkläder, sneakers och ryggsäckar till skolstarten!

Trevlig shopping!