Fleecebyxor

Ett par fleecebyxor och en fleecetröja gör sig utmärkt som ett extra lager under ytterkläderna, men de passar också perfekt som myskläder hemma. Hos Jollyroom hittar du härliga fleeceset för både barn och baby.
48 träffar.

Fleecebyxor – det perfekta funktionsplagget för barn
Fleecekläder är en klassiker i barnens garderob. En bra fleecebyxa kan exempelvis användas under mysstunden hemma eller under andra ytterkläder när det är riktigt kallt ute – vilket det ofta är här uppe i norr! Lyckligtvis finns det många bra fleecebyxor att få tag på, likaså fleecejackor eller varför inte ett helt fleeceställ?

Fleecebyxor till barn och baby på Jollyroom
Här på Jollyroom har vi självklart bra fleecebyxor för barn i alla åldrar. Alla våra fleecebyxor är av högsta kvalitet, har snygga och stilrena passformer och färger, och kommer självklart från bra och populära varumärken som 8848 Altitude, Didriksons, LEGO Wear, Lindberg och Nordbjørn.

Om du är ute efter andra fleecekläder till ditt barn så har vi självklart det också! Eller är det ullkläder du söker?  Glöm inte heller att du får prisgaranti på Jollyroom. Så när du köper ett par nya fleecebyxor, eller något annat, till ditt barn kan du vara säker på att du får den till ett bra pris!