Recaro Kio I Size Select Bilbarnstol, Night Black
Zooma

Recaro

Recaro Kio I Size Select Bilbarnstol, Night Black

Fri frakt
2 KVAR
2 KVAR
2 499 kr
Lägg i varukorgen

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Kio I Size Select från Recaro är en säker och hållbar bilbarnstol för ditt barn. Den är lämplig för barn från tre månader upp till fyra år.

Montera basenheten (säljes separat) i bilen med hjälp av ISOFIX-fästen. Vid tillökning kan du köpa till Recaros babyskydd Avan och använda samma basenhet, på så sätt får du längre användning av din bas och du kan enkelt byta ut stolarna vid behov. Både Kio och Avan är modulstolar och ingår i samma modulsystem tillsammans med Recaros basenhet.
Bilbarnstolen är utrustad med fempunktssele och ett nackstöd som du kan justera på höjden. Bältets delar är ytbehandlade med en hinna som förhindrar att ditt barns känsliga hud skadas under soliga eller varma dagar.

Sätet är tillverkat i ett material som enkelt formar sig efter ditt barn samtidigt som det skänker en god komfort under åkturen. Med hjälp av det energiabsorberande innerskalet, ger den ett extra skydd vid en kollision.

- Ingår i ett modulsystem, använd samma basenheten tillsammans med babyskyddet Avan. (säljes separat)
- Fempunktssele.
- Energiabsorberande skal.
- Höjdjusterbart nackstöd.
- Ergonomiskt och bekvämt säte.

Vi på Jollyroom vet hur viktigt det är att välja en bilbarnstol som passar just ditt barns behov och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för bilbarnstolar:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10084836

Kundbilder

Information

Riktning Bakåtvänd
Bältestyp Fempunktsbälte
Montering Bas
Maxvikt (kg) 18
Djup (cm) 46
Höjd (cm) 105
Bredd (cm) 44
Rekommenderad längd (cm) 60-105
Avtagbar klädsel Nej
Vikt (kg) 7,8