Barbie Docka Klubbhus Chelsea
Barbie Docka Klubbhus Chelsea
Barbie Docka Klubbhus Chelsea
Barbie Docka Klubbhus Chelsea
Barbie Docka Klubbhus Chelsea

Barbie Docka Klubbhus Chelsea

Alltid lågt pris!
399 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Följ med Chelsea till hennes fina klubbhus! Duka upp för fest utanför klubbhuset och bjud in alla dina vänner, eller ta hissen upp på taket och njut av den härliga utsikten. Chelseas söta nalle har en alldeles egen hiss, och han åker mer än gärna upp på taket och busar! Klubbhuset har ett fullt inrett kök – baka kakor i ugnen och förvara saften i kylen så är ni redo för fika när vännerna kommer. Bjud på glass och lek sedan hela dagen lång!

Leksetet innehåller klubbhuset, en Chelsea-docka, Chelseas nalle, ett bord, två stolar och fler roliga tillbehör. Låt fantasin flöda och hjälp Chelsea planera diverse lek och skoj!

Antal delar: 10 +.

Rekommenderad ålder: Från 3 år.

Förpackningsmått: 26,5 x 34,5 x 7 cm.

Material: Plast.
  • - Ej lämplig för barn under 3 år på grund av smådelar.
Art: 698990

Varumärke

Barbie

Barbie har länge varit en av barnens favoritleksaker. Vi har ett stort utbud av Barbie-dockor, kläder, hus, inredning och tillbehör till populära dockan. Barbie är ett varumärke från Mattel som grundades år 1959 och uppdateras ständigt efter rådande mode och trender. På Jollyroom älskar vi Barbie lika mycket som barnen och erbjuder därför allt som kan tänkas behövas för en rolig lekstund!

Se mer från Barbie »