Amningskläder

Här hittar du funktionella och snygga amningskläder i hög kvalitet som underlättar för dig och ditt barn vid amningen. I vårt sortiment har vi allt från smarta amningströjor och amningsnattlinnen till sköna amnings-bh:ar och badkläder. Välj mellan härliga amningskläder från älskade varumärken som Esther & Estelle, Noppies och Boob!
124 träffar.

Mjuka amningskläder – ett måste för den moderna och aktiva mamman

Att se en mamma amma sitt barn på ett kafé, en buss eller en parkbänk är inte längre något som får människor att höja på ögonbrynen. Det är numera självklart att du ska kunna amma din bebis överallt, men det kan vara svårt att mata ditt barn utanför hemmet rent praktiskt. Kläderna är tighta, din bebis kommer inte riktigt åt och det kanske läcker efteråt och lämnar fläckar på dina kläder. Därför är amningskläder de perfekta plaggen för ammande mammor! En skön amnings-bh, en fin amningsponcho eller praktiska amningsinlägg kan göra din vardag som småbarnsförälder lite enklare och friare. Det finns amningskläder för alla tänkbara behov och tillfällen, det enda du behöver göra är att klicka hem dem!


Mammakläder till dig som ammar och är gravid finns på Jollyroom

I vårt stora sortiment av mammakläder hittar du både gravidkläder och amningskläder! Hos oss finner du allt från bekväma amningströjor som är perfekta för vardagen med småbarn till snyggare amningsklänningar för festligare tillfällen! Alla kläder är från stilsäkra och praktiska varumärken som Boob, Carriwell, Medela och Milki!

Om du letar efter andra hjälpmedel som kan underlätta amningen eller matningen av din minsting, har vi även ett stort utbud av amningsprodukter. Här hittar du bröstpumpar och tillbehör, amningskuddar, amningsinlägg och bröstvård. Vi har även mängder av babyprodukter som bärselar och bärsjalar, skötbord, nappar och massa mer för er nya familjemedlem. När du handlar på Jollyroom kan du alltid känna dig trygg eftersom vi har prisgaranti på alla våra produkter och 365 dagars öppet köp.