Personliga ryggsäckar

En stor höjdpunkt under barndomen är den första, egna skolväskan. Att få välja färg och motiv alldeles själv. Ännu bättre blir det om den speglar en själv. Har du en liten minsting som är tokig i dinosaurier, ett litet Disney-fan eller en kreativ liten mini-Picasso? Då ska du spana in dagens inlägg där vi tipsar om personliga ryggsäckar med skojiga tillbehör.

 

Några ord från experten

''Bland årets ryggsäckstrender ser vi framförallt motiv av enhörningar och dinosaurier, holografiska effekter samt färg och glitter. Dessutom är det många som vill bära ryggsäckar med motiv av sina favoritkaraktärer, exempelvis populära prinsessan Elsa från Disney Frozen, Greta Gris, LEGO och Marvel. Vi ser även ett fortsatt ökat intresse för ergonomiska ryggsäckar, som avlastar ditt barns rygg och axlar genom justerbara lösningar, från varumärken som Beckmann, Ergobag och Jeva m.fl.''

 – Alexandra, ansvarig inköpare skor och väskor på Jollyroom

 

Lilla uppfinnaren

Lilla uppfinnaren.jpg

1. Clementoni Science & Play 101 Experiment 2. Kärnan 4M Burkrobot 3. KID Zoo Robot Ryggsäck, White 4. Alga Science 101 Experiment 5. Clementoni Science & Play Cyber Robot

 

Den sporttokiga

Den sporttokiga3.jpg

1. Beckmann Classic Ryggsäck 22L, Football 2. Beckmann Flaska 0,4L, Football 3. Beckmann Sport Jr Ryggsäck 30L, Purple 4. Björn Borg Core 7000 Ryggsäck 28L, Orange 5. Etto Champery Jr MIPS Cykelhjälm, Orange/White 6. Pinepeak Sparkcykel Extreme Scooter, Orange 7. STIGA Skateboard Joy, Röd/Svart 8. Beckmann Matlåda, Purple

 

Lilla modedesignen

Lilla modedesignen_designen.jpg

1. Cloudberry Castle Kläddesignerset 2. Braun Stylingset Med Tillbehör 3. TOPModel Fantasy Ryggsäck Balett, Rosa 4. TOPModel Ryggsäck Friends, Rosa 5. TOPModel Fantasy Designbok 6. TOPModel Kompisbok Med Ljus Och Musik 7. TOPModel Trippelpennfodral Cherry Bomb

 

Dinosauriefantasten

Dinosauriefantasten.jpg

1. Beckmann Classic Ryggsäck 22L, Armour Rex 2. Beckmann Pennfodral Enkel, Armour Rex 3. Skooter Dino Ryggsäck 18L, Origin 4. Kärnan Pussel Dinosaurier 5. Kärnan Dinosauriespelet 6. Jurassic World Paleontologset Dinosaurie Duo

 

För alla Disney-fans

För alla Disney-fans.jpg

1. Ravensburger Disney Frozen 2 Memory 2. Disney Princess Målarväska 3. Disney Musse Pigg Combo Lunchset 4. Disney Musse Pigg Ryggsäck 9L, Origin 5. Samsonite Disney Frozen II Ryggsäck 18L, Lila 6. Disney Cars Ryggsäck, Blå 7. Kärnan Disney Frozen 2 Pysselbok 8. Disney Cars Lekväska

 

Djurvännen

Djurvännen.jpg

1. Petit Monkey Lunchbox Skogsdjur 2. Smart Games Spel Jump In 3. Kärnan Målarbok Söta Djur 4. Blafre Matlåda Grävling 5. Skip Hop Zoo Pack Fjäril 6. Skip Hop Zoo Ryggsäck Räv 7. Skip Hop Zoo Vattenflaska Räv 8. Skip Hop Zoo Vattenflaska Fjäril

 

Den kreativa

Den kreativa_Mini Picasso.jpg

1. Beckmann Classic Ryggsäck 22L, Unicorn 2. Playbox Rörpärlor Randig I Hink 5000 St 3. Art Park Målarlåda 210 delar 4. Suntoy Pyssellåda XXL

 

Lilla astronauten

Lilla astronauten.jpg

1. Fippla Teleskop Himmel Och Terräng 2. Beckmann Sport Jr Ryggsäck 30L, Cosmic 3. Beckmann Classic Ryggsäck 22L, Space 4. Pure Norway Lunchbox & Sportflaska Universum 5. Beckmann Pennfodral Enkel, Spaceship

 

Naturälskaren

Naturälskaren.jpg

1. Fippla Myrfarm 2. Kärnan Beppes Miljöexperiment 3. Photosynthesis Familjespel 4. Blafre Ryggsäck 12L inkl. Matlåda och Stålflaska, Dark Blue 5. Beckmann Ryggsäck 12L, Forest 6. Skip Hop Zoo Termos Bi 7. Skip Hop Zoo Lunchlåda Bi

 

Högstadiekidsen

Högstadiekidsen.jpg

1. Hasbro Trivial Pursuit Classic 2. Beckmann Sport Jr Pennfodral Trippel, Black 3. Beckmann Urban Pennfodral, Yellow 4. Beckmann Urban Pennfodral, Mineral red 5. Beckmann Sport Ryggsäck 32L, Green 6. Nordbjørn Jokkmokk Ryggsäck 17L, Green Leo 7. Puma WMN Core Up Ryggsäck, Black 8. Design Letters Termoflaska, Blå 9. Design Letters Kids Vattenflaska, Green 10. Design Letters Snackbox, Vit 11. Design Letters Matlåda, Grön

 

Har du bockat av allt inför skolstart? Ta hjälp av vår smarta checklista här.