• Crescent-header-1920x700.jpg

Crescent

Crescent har sedan 1800-talet tillverkat produkter av högsta kvalitet. Hos Jollyroom finns ett stort utbud av barnvagnar, skötväskor och tillbehör från Crescent. Alla har vi någon typ av relation till varumärket, vare sig det gäller cyklar eller barnvagnar. Den vanligaste är kanske att förknippa företagets produkter med kvalitet och säkerhet. Barnvagnarna är konstruerade för att tåla att användas och det är därför Crescent varit det mest prisbelönta barnvagnsmärket i Sverige de senaste åren.

23 träffar.

Praktiska och lättanvända barnvagnar från Crescent

En ny barnvagn är ingen liten investering för småbarnsfamiljen. En barnvagn ska inte bara vara rimlig i pris, den ska också vara ett praktiskt och lättanvänt hjälpmedel i vardagen, och självklart en bekväm och inte minst säker plats för ditt barn att sitta eller ligga. Här gör man med andra ord klokt i att inte kompromissa någonstans.

Med en barnvagn från Crescent kan det verkligen inte bli fel. Detta är ett trendigt och prisbelönat varumärke med 120 års erfarenhet i branschen. För Crescent står kvalitet och säkerhet i fokus, och du som förälder kan lita helt på att vagnen du köper är av toppkvalitet och står i stånd att tillfredsställa varje krav familjevardagen kan komma med.

Hitta din nya Crescent hos Jollyroom

Här på Jollyroom har vi ett strålande utbud av Crescent-barnvagnar i de flesta kategorier. Vi har Crescent-duovagnar, Crescent-kombivagnar och Crescent-sittvagn.

Dessutom har vi praktiska tillbehör från Crescent som bilstolsadaptrar så att du kan använda ett babyskydd med din vagn, praktiska organizers att hänga på barnvagnsstyret samt naturligtvis regnskydd, vindskydd, myggnät och liknande.

Som om det inte vore nog säljer vi också riktigt snygga och praktiska skötväskor från Crescent. Detta är exklusiva och stilfulla modeller som inte bara har plats till allt du och minstingen behöver ha med er på promenaden – de gör sig också utmärkt som vardagsväskor, och de är sydda i slitstarka kvalitetsmaterial som gör att de håller länge.

Kort sagt, när det gäller varor från Crescent hittar du dem här, oavsett om du är ute efter en enkel organizer eller en snygg bäst-i-test-barnvagn. Och skulle det dyka upp några frågetecken är det bara att kontakta vår kunniga och supereffektiva kundserviceadvelning!