Hos Jollyroom hittar du ett brett sortiment av snygga barnklockor och armbandsur till barn i alla åldrar. Här finner du barnklockor i lekfulla och rolig designer som är både en superfin accessoar och ett sätt för barnen att hålla koll på tiden. Välj bland häftiga barnklockor och armbandsur från älskade varumärken som LEGO, Minions och Star Wars!

Låt ditt barn lära sig klockan tidigt

Med ett armbandsur på armen blir det lekande lätt för ditt barn att lära sig klockan. En analog klocka har en synlig urtavla med visare och siffror. Barnen får snabbt förståelse för hur klockan ser ut och fungerar. En analog klocka är bra som en första klocka till ditt barn för att sedan, när hen har blivit lite äldre, istället ska gå vidare till en digital klocka. Våra GPS-klockor visar tiden digitalt, samtidigt som den också låter dig som förälder ha koll på var ditt barn befinner sig. Många av våra GPS-klockor har flera bra funktioner som både du och ditt barn kommer kunna dra nytta av.


Hitta fina barnklockor och GPS-klockor här på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du flera fina barnklockor och GPS-klockor. Här hittar du barnklockor med roliga remmar i en massa fina färger och med tydliga urtavlor. Är du istället ute efter en GPS-klocka till ditt barn, erbjuder vi högkvalitativa klockor med en massa bra funktioner som Geotracker, kunna ringa samtal och smsa, har ett vattentätt yttre, inbyggd stegräknare samt knapp för att alarmera SOS. Du hittar alla våra barnklockor och GPS-klockor från kända varumärken som North 13.5 och Watchitude. Hitta ditt barns nya favoritklocka hos oss!

Välkommen!