Duovagnar

En duovagn är en praktisk barnvagn med separat sittdel och liggdel så att du enkelt kan justera barnets position i vagnen. Det innebär att du kan använda duovagnen hela vägen från att barnet är en liten baby tills det blir större och vill sitta upp och se omvärlden. I vårt sortiment finner du ett av Sveriges största utbud av duovagnar med bäst i test-modeller från kända varumärken som Crescent, Baby Jogger, Beemoo, Moweo och Hauck!
301 träffar.

Smarta lösningar med duovagn

Med duovagnen slår du lätt alla flugor i en smäll – du får en vagn som inte bara har en lång livslängd, men som också är oerhört flexibel och lätt att använda. Duovagnens separata liggdel och sittdel gör det möjligt att använda den direkt från att ditt barn är nyfött, tills att vagnen inte längre behövs. Allt du behöver göra när ditt barn blivit stort nog att kunna sitta upp själv, är att ta av liggdelen och klicka i sittdelen – och vips har du en sittvagn att använda i några år till!

Jollyroom kan duovagnar

Här på Jollyroom har vi ett brett urval av duovagnar i alla möjliga varianter, från Haucks duovagnar med sin moderna design till Tuteks med sin klassiska retrostil – för att inte tala om Akta Graco och deras originella och snygga design, eller de exklusiva Baby Jogger. Och detta bara för att nämna ett fåtal.

Många duovagnar i vårt sortiment kan också användas i ett så kallat Travel System. Detta innebär att du förutom att växla mellan ligg- och sittdel också kan klicka i en barnstol på chassit vid behov. Detta kan vara en bra lösning om du till exempel vill undvika att väcka ett sovande barn i flytten från bil till vagn. Men glöm inte att det ofta krävs särskilda adaptrar för att fästa bilbarnstolen i vagnen, och att alla babyskydd inte är kompatibla med alla vagnar, och vice versa. Läs därför alltid produktbeskrivningen noga!