Topplista

307 träffar

1/6Nästa

Smarta lösningar med duovagn

Med duovagnen slår du lätt alla flugor i en smäll – du får en vagn som inte bara har en lång livslängd, men som också är oerhört flexibel och lätt att använda. Duovagnens separata liggdel och sittdel gör det möjligt att använda den direkt från att ditt barn är nyfött, tills att vagnen inte längre behövs. Allt du behöver göra när ditt barn blivit stort nog att kunna sitta upp själv, är att ta av liggdelen och klicka i sittdelen – och vips har du en sittvagn att använda i några år till!

Jollyroom kan duovagnar

Här på Jollyroom har vi ett brett urval av duovagnar i alla möjliga varianter, från Haucks duovagnar med sin moderna design till Tuteks med sin klassiska retrostil – för att inte tala om Akta Graco och deras originella och snygga design, eller de exklusiva Baby Jogger. Och detta bara för att nämna ett fåtal.

Många duovagnar i vårt sortiment kan också användas i ett så kallat Travel System. Detta innebär att du förutom att växla mellan ligg- och sittdel också kan klicka i en barnstol på chassit vid behov. Detta kan vara en bra lösning om du till exempel vill undvika att väcka ett sovande barn i flytten från bil till vagn. Men glöm inte att det ofta krävs särskilda adaptrar för att fästa bilbarnstolen i vagnen, och att alla babyskydd inte är kompatibla med alla vagnar, och vice versa. Läs därför alltid produktbeskrivningen noga!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen