Bäst i test
CAPiDi Babyvakt, Vit
CAPiDi Babyvakt, Vit
CAPiDi Babyvakt, Vit
CAPiDi Babyvakt, Vit
CAPiDi Babyvakt, Vit
CAPiDi Babyvakt, Vit
CAPiDi Babyvakt, Vit

CAPiDi Babyvakt, Vit

1 Omdömen
Alltid lågt pris!
799 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

CAPiDis babyalarm är ett av få som uppnår de standarder EU satt för barnvakter. Larmet är även nästintill ensamt om att uppnå de krav som den tyska Blue Angel angett för strålning. Utvecklingen och konstruktionen av CAPiDi är gjord i Sverige, med fokus ligger på säkerhet, enkelhet och design. Babyvaken är lätthanterbar och ungefär lika stor som en mobiltelefon, och har alla funktioner som kan tänkas behövas hos en barnvakt, med få, tydliga knappar.

Barnvakten kan brukas i över 100 timmar innan den behöver laddas. CAPiDi är bland de första babylarm som kan laddas via micro-USB, samma kabel som idag används till de flesta mobiltelefoner. Det går enkelt att ladda barnlarmet antingen i bilen eller genom datorn, och givetvis också genom ett vanligt el-uttag också om så skulle önskas. Båda enheterna kan laddas samtidigt med samma sladd!

Med en räckvidd på 800 meter kan barnvakten användas i alla lägenheter och hus utan större bekymmer om att signalen skulle brytas. Oavsett om du befinner dig inomhus eller utomhus får du den ultimata hjälpen att ha koll på ditt barn. Om kontakten, mot förmodan, skulle brytas har babyvakten ett räckviddslarm som varnar med både ljud, ljus och vibration.

CAPiDi blev bäst i test hos danska Forbrugerrådet Tænks test av babyvakter 2017.

- 800 m räckvidd
- Räckviddsalarm
- Ljus-och ljusalarm
- Vibrationslarm på föräldraenhet
- Justerbar mikrofon och volym
- Lågstrålande (10 % av DECT)
- Frekvens 868 MHz
- Lång standbytid
- Varning vid svagt batteri
- Självparning
- Batterivarning
- Stativ/bältesclip
- Fem års garanti
- Funktionstestad ner till -20°C

Förpackningsmått: 28 x 14,5 x 4,3 cm.
Vikt: 0,47.
Art: 637281

Varumärke

Omdömen

  • 2018-05-10
    Bästa babyvakten! Batteriet räcker länge. Behöver inte ens ladda den en gång i veckan utan de kan gå ett bra tag innan laddning. Vår kille sover cirka 2,5 timme sammanlagt på dagtid.